קדרת לוקוס פלרטטנית

חומרים: לוקוס שלםשמן זיתשורש פטרוזיליה קלוף וחתוך גס שומר חתוך גסמקל סלרי חתוך גסראש שום חצוילימון חתוך לשמיניות או קוביות גסות1 כפית זרעי כוסברה1 כפית זרעי חרדל7 ענפי תימין4 ענפי רוזמרין½ כוס יין לבןמלח ופלפלאופן ההכנה:יוצרים חתכים לאורך הדג ומושחים אותו בשמן זית עם קצת מלח ופלפל.מניחים את הדג בתבנית מרופדת בנייר אפייה.מערבבים את הירקות בקערה, מתבלים במלח פלפל ושמן זית ומניחים לצד הדג.כותשים את הזרעים בעלי ומכתש ובוזקים על הדג והירקות. מפזרים את ענפי התימין והרוזמרין ומכסים בנייר כסף. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 35 דקות.מסירים את הנייר, יוצקים יין לבן ואופים כעשר דקות נוספות. "כרמים" במושב סגולה – 8 ק"מ דרומית לצומת קסטינה, על כביש ת"א-ב"ש טל. 08-8505859

חומרים:
לוקוס שלם
שמן זית
שורש פטרוזיליה קלוף וחתוך גס
שומר חתוך גס
מקל סלרי חתוך גס
ראש שום חצוי
לימון חתוך לשמיניות או קוביות גסות
1 כפית זרעי כוסברה
1 כפית זרעי חרדל
7 ענפי תימין
4 ענפי רוזמרין
½ כוס יין לבן
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
יוצרים חתכים לאורך הדג ומושחים אותו בשמן זית עם קצת מלח ופלפל.
מניחים את הדג בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
מערבבים את הירקות בקערה, מתבלים במלח פלפל ושמן זית ומניחים לצד הדג.
כותשים את הזרעים בעלי ומכתש ובוזקים על הדג והירקות.
מפזרים את ענפי התימין והרוזמרין ומכסים בנייר כסף.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 35 דקות.
מסירים את הנייר, יוצקים יין לבן ואופים כעשר דקות נוספות.

"כרמים" במושב סגולה – 8 ק"מ דרומית לצומת קסטינה, על כביש ת"א-ב"ש 
טל. 08-8505859

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר