קדרת קבב דגים חורפית

זמן הכנה: 20 דקות כמות: 8-6 מנותמצרכים להכנת קבבוני דגים1 וחצי ק"ג פילה דג לבן קצוץ1 כפית כמון250 גרם פטרוזיליה קצוצה2 כפיות מלח גס3 ביציםמרכיבי הרוטב2 ק"ג עגבניות חתוכות גס1 ליטר נוזל דגים (ניתן גם להשתמש בנוזל ירקות)6 -4 שיני שום1 כפית פלפל שטה100 גרם סוכר100 גרם כוסברה21 כוס יין לבן יבש1 ק"ג גמבה1 פלפל חריףמלח/ פלפל לבן אופן ההכנהלשים יחדיו את כל מרכיבי קבבוני הדג ומניחים במקרר לשעה. לאחר מכן יוצרים קבבונים באורך 4 – 3 ס"מ.צורבים במחבט לוהט עם מעט שמן את הקבבונים (כל הצדדים).מוסיפים את היין, נוזל הדגים ואת התבלינים ומבשלים 20 דקות נוספות.מעבירים את הרוטב לקדרה עמוקה, מוסיפים את קבבוני הדגים ואופים בחום בינוני כ- 30 דקות. טיפ השף: מומלץ להגיש את המנה עם פירה במרקם קטיפתי.מסעדת "הפינה בכחול": בית חייל האוויר, רח' ז'בוטינסקי 15 הרצליה

זמן הכנה: 20 דקות
כמות: 8-6 מנות

מצרכים להכנת קבבוני דגים
1 וחצי ק"ג פילה דג לבן קצוץ
1 כפית כמון
250 גרם פטרוזיליה קצוצה
2 כפיות מלח גס
3 ביצים

מרכיבי הרוטב
2 ק"ג עגבניות חתוכות גס
1 ליטר נוזל דגים (ניתן גם להשתמש בנוזל ירקות)
6 -4 שיני שום
1 כפית פלפל שטה
100 גרם סוכר
100 גרם כוסברה
21 כוס יין לבן יבש
1 ק"ג גמבה
1 פלפל חריף
מלח/ פלפל לבן

אופן ההכנה
לשים יחדיו את כל מרכיבי קבבוני הדג ומניחים במקרר לשעה. לאחר מכן יוצרים קבבונים באורך 4 – 3 ס"מ.

צורבים במחבט לוהט עם מעט שמן את הקבבונים (כל הצדדים).

מוסיפים את היין, נוזל הדגים ואת התבלינים ומבשלים 20 דקות נוספות.

מעבירים את הרוטב לקדרה עמוקה, מוסיפים את קבבוני הדגים ואופים בחום בינוני כ- 30 דקות.

טיפ השף: מומלץ להגיש את המנה עם פירה במרקם קטיפתי.

מסעדת "הפינה בכחול": בית חייל האוויר, רח' ז'בוטינסקי 15 הרצליה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר