קולקציית העוגות הבחושות החדשה של "חמדה עוגות"

"חמדה עוגות", הקונדיטוריה של תל אביב, משיקה בימים אלה את קולקציית עוגות בחושות לחורף 2005-2006. הקולקציה מתאפיינת בצבעים חמים ובטעמים עזים, ועיקרה – עוגות על בסיס שוקולד פלוס הפתעות, שמתאימות לפינוק בלילות החורפיים בבית, במיטה או מול הטלוויזיה, והן: עוגת שוקולד קוקוס בציפוי קרם שוקולד (30 שקל), עוגת חמאה שוקולד (29 שקל), עוגת בננה שוקולד קוקוס (29 שקל) ועוגת שיש עם שוקולד בלגי(29 שקל).

בנוסף, הכתום והירוק חוזרים אף הם החורף ובגדול, ובחמדה הולכים על עוגת גזר עסיסית ונימוחה (29 שקל) ועוגת לחם תפוח מרעננת (29 שקל) .

לדברי חמדה בידרמן, בעלת הקונדיטוריה וה"מעצבת הראשית" של המותג, "השוקולד חוזר ובגדול החורף, אין ספק. המרכיב הסודי להצלחת העוגות הינו סדר הכנסת חומרי הגלם במהלך הבחישה המתמדת, שמעניקה תשומת לב מרבית לכל אחת ואחת מהעוגות, ומאפשרת מגע חם, דואג ואישי".

רקע
במשך שש השנים האחרונות, מוכרת חמדה בידרמן, את אוצרותיה למיטב בתי הקפה בעיר ("שיין", "לנדוור", רשת "קפה קפה", "נונה", "קפה אשתור", רשת "קפה ג'ו", "אמלי" ועוד). העוגות והמאפים של חמדה מיוצרים ביד, באהבה רבה ומציעים מתוקים טריים, טעימים ומפנקים, ממיטב חומרי הגלם. לאחרונה פתחו חמדה ובנותיה את "חמדה עוגות", קונדיטוריה ומקום לקפה, ברחוב קרליבך בתל אביב. הקונדיטוריה מציעה מגוון מאפי בוקר, עוגות שמרים, טארטים ,קישים, בורקסים ומאפים מלוחים, וגם, קפה מצוין, ריבות ושלל מתוקים תוצרת בית, בסטנדרטים הגבוהים ביותר.

חמדה עוגות
קרליבך 13
ימים ושעות פתיחה: א-ה' 07:00-19:00 ימי ו'- 07:00-14:00
טלפון: 03-5615005






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה