קונגרי הוואנה – כדורי אורז וגבינת מסקרפונה ברוטב שעועית שחורה

 

חומרים
1 כוס אורז עגול
3 כוסות מים
2 כפיות מלח
2 ביצים
60 גרם גבינת מסקרפונה


אופן ההכנה
מביאים לרתיחה את המים עם האורז ומבשלים עד צמצום המים ומקררים .

לאורז מוסיפים 2 ביצים +60 גר' גבינת מסקרפונה ו 2 כפיות מלח .

מצפים בפירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק .

מבשלים שעועית שחורה עם מים, מוסיפים מלח וקצת כמון עד שהשעועית מוכנה .







היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה