fbpx

קונכיות במילוי תפוחי עץ וצימוקים

מצרכים ל-10 מנות1 חבילה קונכיות בצק עלים למילוי "שלושת האופים" (10 קונכיות)1 ק"ג תפוחי עץ גרני סמית50 גרם חמאהחצי כוס סוכרכפית קינמון100 גרם צימוקים (לפי הטעם)אופן ההכנהאופים את הקונכיות לפי אופן ההכנה המופיע על האריזה, קולפים את תפוחי העץ וחותכים לקוביות קטנות, מטגנים את התפוחים מספר דקות בחמאה ובסוכר,תוך בחישה. מסירים מהאש ומוסיפים את הקינמון והצימוקים. מצננים מעט.ממלאים כל קונכיה אפויה בכף גדושה מהמילוי ואופים 15 דקות נוספות.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים ל-10 מנות
1 חבילה קונכיות בצק עלים למילוי "שלושת האופים" (10 קונכיות)
1 ק"ג תפוחי עץ גרני סמית
50 גרם חמאה
חצי כוס סוכר
כפית קינמון
100 גרם צימוקים (לפי הטעם)

אופן ההכנה
אופים את הקונכיות לפי אופן ההכנה המופיע על האריזה, קולפים את תפוחי העץ וחותכים לקוביות קטנות, מטגנים את התפוחים מספר דקות בחמאה ובסוכר,תוך בחישה.

מסירים מהאש ומוסיפים את הקינמון והצימוקים.

מצננים מעט.

ממלאים כל קונכיה אפויה בכף גדושה מהמילוי ואופים 15 דקות נוספות.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר