קונסומה עוף עם גלילת עוף וכבד אווז

כמות ל- 4 סועדיםמצרכים לקונסומה2 קג' עצמות עוף3 גזרים3 בצלים4 שיני שוםצרור פטרוזיליה4 חלבונים500 גרם חזה עוףמלח ופלפלמצרכים לגלילת עוף וכבד אווז1 חזה עוף פרוס דק200 גר' כבד אווזמלח ופלפלאופן הכנה קונסומה1. לבשל בסיר את עצמות העוף עם 2 ליטר מים, 2 גזרים, 2 בצלים, 2 שיני שום וחצי צרור פטרוזיליה כשעה וחצי2. לסנן את הנוזל ולקרר3. לטחון 500 גר' חזה עוף עם הגזר הבצל, השום והפטרוזיליה ו4 חלבונים4. להחזיר את הנוזל המקורר ולבשל על אש קטנה5. להוסיף את התערובת שטחנו ולערבב כ- 2 דקות6. לבשל כשעה עד שנוצרת שכבה של מעין עוגה מעל המרק שמסננת את המרק והוא יוצא צלול7. לסנן שוב ולתבל במלח ופלפלאופן הכנת גלילת כבד אווז ועוף1. למתוח ניילון נצמד על השולחן ומעל להניח את החזה עוף ובמרכזו את כבד האווז2. לתבל במלח ופלפל ולגלגל, לסגור בעזרת הניילון הנצמד משני הצדדים כמו נקניקיה3. לבשל את "הנקניקייה" בציר עוף כ- 5 דקות4. ליצוק ב- 4 צלחות מרק את הקונסומה5. להוציא את הניילון הנצמד מגלילת העוף ולפרוס לפרוסות דקות ולשים במרק

כמות ל- 4 סועדים

מצרכים לקונסומה
2 קג' עצמות עוף
3 גזרים
3 בצלים
4 שיני שום
צרור פטרוזיליה
4 חלבונים
500 גרם חזה עוף
מלח ופלפל
מצרכים לגלילת עוף וכבד אווז
1 חזה עוף פרוס דק
200 גר' כבד אווז
מלח ופלפל


אופן הכנה קונסומה
1. לבשל בסיר את עצמות העוף עם 2 ליטר מים, 2 גזרים, 2 בצלים, 2 שיני שום וחצי צרור פטרוזיליה כשעה וחצי

2. לסנן את הנוזל ולקרר

3. לטחון 500 גר' חזה עוף עם הגזר הבצל, השום והפטרוזיליה ו4 חלבונים

4. להחזיר את הנוזל המקורר ולבשל על אש קטנה

5. להוסיף את התערובת שטחנו ולערבב כ- 2 דקות

6. לבשל כשעה עד שנוצרת שכבה של מעין עוגה מעל המרק שמסננת את המרק והוא יוצא צלול

7. לסנן שוב ולתבל במלח ופלפל

אופן הכנת גלילת כבד אווז ועוף
1. למתוח ניילון נצמד על השולחן ומעל להניח את החזה עוף ובמרכזו את כבד האווז

2. לתבל במלח ופלפל ולגלגל, לסגור בעזרת הניילון הנצמד משני הצדדים כמו נקניקיה
3. לבשל את "הנקניקייה" בציר עוף כ- 5 דקות

4. ליצוק ב- 4 צלחות מרק את הקונסומה

5. להוציא את הניילון הנצמד מגלילת העוף ולפרוס לפרוסות דקות ולשים במרק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר