כמות ל- 4 סועדים
מצרכים לקונסומה
2 קג' עצמות עוף
3 גזרים
3 בצלים
4 שיני שום
צרור פטרוזיליה
4 חלבונים
500 גרם חזה עוף
מלח ופלפל
מצרכים לגלילת עוף וכבד אווז
1 חזה עוף פרוס דק
200 גר' כבד אווז
מלח ופלפל
אופן הכנה קונסומה
1. לבשל בסיר את עצמות העוף עם 2 ליטר מים, 2 גזרים, 2 בצלים, 2 שיני שום וחצי צרור פטרוזיליה כשעה וחצי
2. לסנן את הנוזל ולקרר
3. לטחון 500 גר' חזה עוף עם הגזר הבצל, השום והפטרוזיליה ו4 חלבונים
4. להחזיר את הנוזל המקורר ולבשל על אש קטנה
5. להוסיף את התערובת שטחנו ולערבב כ- 2 דקות
6. לבשל כשעה עד שנוצרת שכבה של מעין עוגה מעל המרק שמסננת את המרק והוא יוצא צלול
7. לסנן שוב ולתבל במלח ופלפל
אופן הכנת גלילת כבד אווז ועוף
1. למתוח ניילון נצמד על השולחן ומעל להניח את החזה עוף ובמרכזו את כבד האווז
2. לתבל במלח ופלפל ולגלגל, לסגור בעזרת הניילון הנצמד משני הצדדים כמו נקניקיה
3. לבשל את "הנקניקייה" בציר עוף כ- 5 דקות
4. ליצוק ב- 4 צלחות מרק את הקונסומה
5. להוציא את הניילון הנצמד מגלילת העוף ולפרוס לפרוסות דקות ולשים במרק