קונפורטי מתגעגע: מחזיר את צ'ימיצ'אנגה לחיים לסופשבוע בצפרה

בשישי שבת 6-7.2, יחזיר השף אבי קונפורטי לחיים את מסעדת צ'ימיצ'נגה, שבמובנים רבים ניתון לכנותה 'מיתולוגית' על שום תרומתה לעולם המסעדנות התל אביבית.
קונפורטי יכין ביומיים אלה את המנות הטובות ביותר והמדוברות ביותר של המסעדה ז"ל, לצד המרגריטות שלה.

בין המנות הראשונות:
גואקמולה –  46  ש"ח – אבוקדו, שאלוטס, עגבניות, רסק צ'ילי מקסיקני וכוסברה – מהתפריט הראשון של צ'ימיצ'אנגה, 1996
סביצ'ה סלק סוכר – 54 ש"ח – מיקרו עלים, גבינת קברלס כחולה, שקדים בויניגרט צ'ילי קתרינה – תפריט החיים הטובים, צ'ימיצ'אנגה 2000
סביצ'ה לוקוס טרי – 59 ש"ח – עגבניות דבש,ליים פרואני, וצ'יפוטלי סגול –
"10 מנות הסביצ'ה הטובות בעולם" מגאזין ארט-קולינאר, אביב 1997

על הפלאנצ'ה:
קסדיית גבינות/ביקון 44/49 ש"ח – סלסת בצלים ורודים וצ'ילי הבנרו –
תפריט ראשון 1996
כבד אווז חרוך – 78 ש"ח – סלסת פפאיה, סירופ ניל וצ'ילי הבנרו  –
המנה של ניר פרח, מגדולי גילדת הברמנים, חורף 1997

פריטוס:
כנפי עוף פריכות – 44 ש"ח – ברוטב לוציפר אדום, חמוץ, מלוח וחריף –
גרסת מקור שלא יצאה מהתפריט מאז 1996
קלמרי מטוגן נוסח סנטה פה – 52 ש"ח – איולי לימונים ופלפלים צבעוניים וצ'יפוטלי לוהט – תפריט ראשון, צ'ימיצ'אנגה 1996

גריל ותנור עצים:
פאיטס עוף יוקטני – 88 ש"ח – גואקמולה טרי,שמנת חמוצה סלסת
עגבניות חריפה וטורטיות טריות – גרסת מקור, צ'ימיצ'אנגה 1997
סירלוין 30 יום בגריל עץ – 130 ש"ח – תפוחי אדמה מעושנים, צ'יפוטלי,
גרבנזו ומח עצם אפוי – שבוע בשרים 2000
המולים המפורסמים – 120  ש"ח – במחבת ברזל עם ציר פלפלים צהובים מעושנים – המנה של אמא לילי קונפורטי, חורף 1998

מתוקים:
קרם ברולה "סמי פרדו" המקורי – 41 ש"ח – דפי פילו מזוגג, טופי נוזלי וקומפוט פירות יער – לכבוד ד"ר ג'קי קונפורטי, אבא ש אבי, 1996
סביצ'ה אננס וקיווי טרי – 39 ש"ח – ברולה דבש דקלים ושרבט אגוזי קוקוס – 
"מחקר" באננס, טעימות חורף 2000
עוגת "פאוליסטה" קפואה ומיתולוגית – 39 ש"ח – מרקיז שוקולד וקרם קפה פאוליסטה, סלסת פירות וביסקויט צ'ימיצ'אנגה – תפריט ראשון 1996

ZEPRA 
רח' יגאל אלון 96 ת"א
טל. 03-6240044






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה