מצרכים לקונפי ברווז
4 שוקי ברווז
חצי ק"ג סוכר
חצי ק"ג מלח
2 כפות של תערובת 5 תבלינים
חצי ק"ג שומן אווז
4 כפות שמן בוטנים
כף מיץ ליים
24 יחידות משמש מיובש
24 בצלצלי פנינה
קורט מלח גס
1 חבילה נבטי חמניות
50 גרם אגוזי ברזיל קלויים
1 כוס ציר ברווז/עוף
1 כפית ג'ינג'ר מגורד
2 כפיות סוכר חום
חצי כפית פלפל קוראני חריף
2 כפות צ'ילי מתוק
1 כף חומץ אורז
20 עליי נענע
20 עליי כוסברה
20 עליי בזיליקום
אופן ההכנה
1. כובשים את השוקיים בתערובת של מלח, סוכר ו-5 תבלינים למשך לילה מכוסה במקרר
2. שוטפים ומיבשים את השוקיים
3. מחממים שומן אווז בתבנית שתכיל את השוקיים
4. מחממים תנור ל 140 מעלות
5. מכסים את התבנית ומכניסים ל 4 שעות לתנור
אופן הכנת הקרפצ'יו
1. משמנים נייר פרגמנט
2. חוצים את המשמשים ומרדדים בנייר פרגמנט דק כמה שאפשר ומחלקים ל 4 צלחות
3. מורחים בשמן בוטנים ,ליים ומעט מלח גס
4. את הבצלצלים עוטפים בנייר אלומניום עם מעט מלח וכף שמן בוטנים ואופים עד ריכוך
להרכבת המנה
מוצאים את השוקיים מהשומן לאחר קירור מפרקים את הבשר מהעצם והעור ומבשלים עם כל מרכיבי הרוטב עם הבשר עד צמצום מוחלט של הנוזלים, מוסיפים עשבים קצוצים מסדרים על הקרפצ'יו מערבבים נבטי חמניות עם כף שמן בוטנים, חצי כף מיץ ליים ואגוזי ברזיל ומסדרים לצד המנה ומגישים.