fbpx

קונפי ברווז על קרפצ'יו משמשים מיובשים ואגוזי ברזיל

מצרכים לקונפי ברווז4 שוקי ברווזחצי ק"ג סוכרחצי ק"ג מלח2 כפות של תערובת 5 תבליניםחצי ק"ג שומן אווז4 כפות שמן בוטניםכף מיץ ליים24 יחידות משמש מיובש24 בצלצלי פנינהקורט מלח גס1 חבילה נבטי חמניות 50 גרם אגוזי ברזיל קלויים1 כוס ציר ברווז/עוף1 כפית ג'ינג'ר מגורד2 כפיות סוכר חוםחצי כפית פלפל קוראני חריף2 כפות צ'ילי מתוק1 כף חומץ אורז20 עליי נענע20 עליי כוסברה20 עליי בזיליקוםאופן ההכנה1. כובשים את השוקיים בתערובת של מלח, סוכר ו-5 תבלינים למשך לילה מכוסה במקרר2. שוטפים ומיבשים את השוקיים3. מחממים שומן אווז בתבנית שתכיל את השוקיים 4. מחממים תנור ל 140 מעלות 5. מכסים את התבנית ומכניסים ל 4 שעות לתנוראופן הכנת הקרפצ'יו1. משמנים נייר פרגמנט 2. חוצים את המשמשים ומרדדים בנייר פרגמנט דק כמה שאפשר ומחלקים ל 4 צלחות3. מורחים בשמן בוטנים ,ליים ומעט מלח גס4. את הבצלצלים עוטפים בנייר אלומניום עם מעט מלח וכף שמן בוטנים ואופים עד ריכוך להרכבת המנהמוצאים את השוקיים מהשומן לאחר קירור מפרקים את הבשר מהעצם והעור ומבשלים עם כל מרכיבי הרוטב עם הבשר עד צמצום מוחלט של הנוזלים, מוסיפים עשבים קצוצים מסדרים על הקרפצ'יו מערבבים נבטי חמניות עם כף שמן בוטנים, חצי כף מיץ ליים ואגוזי ברזיל ומסדרים לצד המנה ומגישים.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים לקונפי ברווז
4 שוקי ברווז
חצי ק"ג סוכר
חצי ק"ג מלח
2 כפות של תערובת 5 תבלינים
חצי ק"ג שומן אווז
4 כפות שמן בוטנים
כף מיץ ליים
24 יחידות משמש מיובש
24 בצלצלי פנינה
קורט מלח גס
1 חבילה נבטי חמניות
50 גרם אגוזי ברזיל קלויים
1 כוס ציר ברווז/עוף
1 כפית ג'ינג'ר מגורד
2 כפיות סוכר חום
חצי כפית פלפל קוראני חריף
2 כפות צ'ילי מתוק
1 כף חומץ אורז
20 עליי נענע
20 עליי כוסברה
20 עליי בזיליקום

אופן ההכנה
1. כובשים את השוקיים בתערובת של מלח, סוכר ו-5 תבלינים למשך לילה מכוסה במקרר

2. שוטפים ומיבשים את השוקיים

3. מחממים שומן אווז בתבנית שתכיל את השוקיים

4. מחממים תנור ל 140 מעלות

5. מכסים את התבנית ומכניסים ל 4 שעות לתנור


אופן הכנת הקרפצ'יו
1. משמנים נייר פרגמנט

2. חוצים את המשמשים ומרדדים בנייר פרגמנט דק כמה שאפשר ומחלקים ל 4 צלחות

3. מורחים בשמן בוטנים ,ליים ומעט מלח גס

4. את הבצלצלים עוטפים בנייר אלומניום עם מעט מלח וכף שמן בוטנים ואופים עד ריכוך

להרכבת המנה
מוצאים את השוקיים מהשומן לאחר קירור מפרקים את הבשר מהעצם והעור ומבשלים עם כל מרכיבי הרוטב עם הבשר עד צמצום מוחלט של הנוזלים, מוסיפים עשבים קצוצים מסדרים על הקרפצ'יו מערבבים נבטי חמניות עם כף שמן בוטנים, חצי כף מיץ ליים ואגוזי ברזיל ומסדרים לצד המנה ומגישים.



Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר