קונפי שוק מולארד מונח על צאטני חבושים, ניצני אספרגוס ורוטב רימונים

חומרים לקונפי10 שוק מולארד 500 גרם שומן אווז מומס 10 גבעולי טימין 10 עלי דפנה 10 פלפל אנגלי 8 שיני שום קלוף 8 חבושים מקולפים ומגולענים חתוך לרבעים 2 לימונים טריים חתוכים 5 כוכבי אניס 2 מקלות קינמון אופן ההכנה לקונפי מולארדיש לפזר את השוקיים של המולארד בתבנית שטוחה ורחבה, למרוח עליהם את השומן אווז ולפזר את שאר התבלינים, כולל בצדדים. חומרים לצאטני חבושים6 חבושים קלופים מגולענים וחתוכים לקוביות קטנות (יש לחלוט זמן קצר במים חמים)4 בצל אשלוט חתוך לקוביות קטנות 3 כפות דבש דבורים טהור 4 כפות חומץ פטל 2 כוכבי אניס 1 מקל קינמון 1 כף מלימון סחוט 25 גרם מחמאה מעט ניצני טימין אופן ההכנה לצ'אטני חבושיםלהמיס את המחמאה בסיר להוסיף את בצל האשלוט והחבושים להזהיב קלות ולהוסיף את שאר החומרים לערבב ולבשל על אש נמוכה עד לקבלת מרקם סמיך ועדין חומרים לרוטב רימונים4 בצל אשלוט 3 גיבעולי טימין 100 סמק יין פורט (מתוק) 50 סמק רכז רימונים 4 כפות דבש 1 מקל קינמון 100 סמק נוזל בקר אופן הכנת הרוטבלרכז בסיר קטן את כל החומרים להביא לרתיחה קלה ולרכז על אש נמוכה עד לקבלת הסמכה קלה אפשר וכדאי לקשט בניצני אספרגוס וגרגירי רימונים

חומרים לקונפי
10 שוק מולארד
500 גרם שומן אווז מומס
10 גבעולי טימין
10 עלי דפנה
10 פלפל אנגלי
8 שיני שום קלוף
8 חבושים מקולפים ומגולענים חתוך לרבעים
2 לימונים טריים חתוכים
5 כוכבי אניס
2 מקלות קינמון

אופן ההכנה לקונפי מולארד
יש לפזר את השוקיים של המולארד בתבנית שטוחה ורחבה, למרוח עליהם את השומן אווז ולפזר את שאר התבלינים, כולל בצדדים.

חומרים לצאטני חבושים
6 חבושים קלופים מגולענים וחתוכים לקוביות קטנות (יש לחלוט זמן קצר במים חמים)
4 בצל אשלוט חתוך לקוביות קטנות
3 כפות דבש דבורים טהור
4 כפות חומץ פטל
2 כוכבי אניס
1 מקל קינמון
1 כף מלימון סחוט
25 גרם מחמאה
מעט ניצני טימין

אופן ההכנה לצ'אטני חבושים
להמיס את המחמאה בסיר להוסיף את בצל האשלוט והחבושים
להזהיב קלות ולהוסיף את שאר החומרים לערבב ולבשל על אש נמוכה עד לקבלת מרקם סמיך ועדין

חומרים לרוטב רימונים
4 בצל אשלוט
3 גיבעולי טימין
100 סמק יין פורט (מתוק)
50 סמק רכז רימונים
4 כפות דבש
1 מקל קינמון
100 סמק נוזל בקר

אופן הכנת הרוטב
לרכז בסיר קטן את כל החומרים להביא לרתיחה קלה ולרכז על אש נמוכה עד לקבלת הסמכה קלה

אפשר וכדאי לקשט בניצני אספרגוס וגרגירי רימונים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר