קוסקוס בוקר בשתי דקות עבודה

מתכון של ענבל לביא – פיית העוגיות, עבור קוסקוס מזון. הקוסקוס מחליף כאן דגני בוקר. להגיש עם חלב, להמתיק כפי שרוצים, ולהוסיף פירות או אגוזים

מגישים בתוספת צימוקים, שקדים וקוביות תפוחים או אגסים, ומוסיפים חלב לפי הטעם
מגישים בתוספת צימוקים, שקדים וקוביות תפוחים או אגסים, ומוסיפים חלב לפי הטעם. צילום ענבל לביא

חומרים ל- 5 מנות

1/2 שקית (175 גרם) כמו "קוסקוס מזון" רגיל

1/2 כפית תמצית וניל

2 כפות סוכר או דבש
קורט יפה של קינמון

80 מ"ל (שליש כוס) מים

260 מ"ל (כוס ועוד 2 כפות) מים רותחים

50 גרם צימוקים

50 גרם שבבי שקדים

2 תפוחים או אגסים, חתוכים לקוביות

חלב מלא או חלב סויה, להגשה

מכסים מיד ומשהים ל-10 דקות, כך שהמים נספגים ומתקבלת תערובת לחה
מכסים מיד ומשהים ל-10 דקות, כך שהמים נספגים ומתקבלת תערובת לחה. צילום ענבל לביא

אופן ההכנה

שמים בקערה קוסקוס, תמצית וניל, סוכר או דבש וקינמון.

מוסיפים לקערה מים ומים רותחים.

מכסים מיד ומשהים ל-10 דקות, כך שהמים נספגים ומתקבלת תערובת לחה.
מערבבים את הקוסקוס ומחלקים בין 4-5 קערות אישיות.

מגישים בתוספת צימוקים, שקדים וקוביות תפוחים או אגסים, ומוסיפים חלב לפי הטעם.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה