קוסקוס וירקות מוקפצים

חומריםשקית קוסקוס עבה 350 גרם חצי כף כורכוםכפית שטוחה של מלח2 כוסות מים רותחים 2 כפות שמן זיתלירקותרבע כרוב לבן חתוך לרצועות1 פלפל אדום חתוך לרצועות1 בצל חתוך לרצועות1 קישוא חתוך לקוביות2 שיני שום6 עגבניות שרי חתוכות לרבועים2 כפות שמן זיתמלח פלפלאופן הכנת הקוסקוסמכניסים לסיר רחב את המים ושאר החומרים ומערבבים לנוזל אחיד, מכסים את הקוסקוס וסוגרים את המכסה, משרים ל 5 דקות פותחים ומפוררים את הקוסקוס בעזרת מזלג/כף, מכסים ל 5 דקות נוספות.הירקות המוקפציםבמחבת רחבה מרתיחים את השמן ומוסיפים את הירקות לפי סדר הקושי שלהם: פלפל, קישוא, בצל שיני שום, הכרוב ולבסוף את העגבניות, מקפיצים עד לריכוך (להקפיד לא להפוך את הירקות לרכים מדי) מוסיפים פלפל ומלח. יוצקים קוסקוס לקערה ומעליו ירקות מוקפצים

חומרים
שקית קוסקוס עבה 350 גרם
חצי כף כורכום
כפית שטוחה של מלח
2 כוסות מים רותחים
2 כפות שמן זית

לירקות
רבע כרוב לבן חתוך לרצועות
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
1 בצל חתוך לרצועות
1 קישוא חתוך לקוביות
2 שיני שום
6 עגבניות שרי חתוכות לרבועים
2 כפות שמן זית
מלח פלפל

אופן הכנת הקוסקוס
מכניסים לסיר רחב את המים ושאר החומרים ומערבבים לנוזל אחיד, מכסים את הקוסקוס וסוגרים את המכסה, משרים ל 5 דקות פותחים ומפוררים את הקוסקוס בעזרת מזלג/כף, מכסים ל 5 דקות נוספות.

הירקות המוקפצים
במחבת רחבה מרתיחים את השמן ומוסיפים את הירקות לפי סדר הקושי שלהם: פלפל, קישוא, בצל שיני שום, הכרוב ולבסוף את העגבניות, מקפיצים עד לריכוך (להקפיד לא להפוך את הירקות לרכים מדי) מוסיפים פלפל ומלח.

יוצקים קוסקוס לקערה ומעליו ירקות מוקפצים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר