קוסקוס מלא מגולגל בקרפצ'יו סינטה עם מלפפונים ובצל סגול

חומרים ל- 4 סועדים:200 גרם קוסקוס מלא מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"12 פרוסות דקות של בשר סינטה נא, בנות 30 גר' כל פרוסה3 מלפפונים קצוצים דק לקוביות1 בצל סגול קטן קצוץ דקנענעפטרוזיליהכף שמן זיתאשכול עגבניות שרי מיץ מעגבניות טריות סחוטותמלח גספלפל שחור גרוסכף איולי חרדלאופן ההכנה:מערבבים את המלפפונים, הבצל, הנענע והפטרוזיליה עם 1 כף שמן הזית, המלח והפלפל. מערבבים הכל עם הקוסקוס המלא (שהוכן מראש לפי הוראות היצרן שבגב השקית).ממלאים את פרוסות הסינטה בתערובת ומגלגלים.  אופן הגשת המנה:יוצקים את האיולי במרכז הצלחת.מניחים את הבשר מעל האיולי.מוסיפים מסביב את מיץ העגבניות.מקשטים עם עגבניות שרי חצויות.

חומרים ל- 4 סועדים:
200 גרם קוסקוס מלא מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"
12 פרוסות דקות של בשר סינטה נא, בנות 30 גר' כל פרוסה
3 מלפפונים קצוצים דק לקוביות
1 בצל סגול קטן קצוץ דק
נענע
פטרוזיליה
כף שמן זית
אשכול עגבניות שרי
מיץ מעגבניות טריות סחוטות
מלח גס
פלפל שחור גרוס
כף איולי חרדל

אופן ההכנה:
מערבבים את המלפפונים, הבצל, הנענע והפטרוזיליה עם 1 כף שמן הזית, המלח והפלפל.
מערבבים הכל עם הקוסקוס המלא (שהוכן מראש לפי הוראות היצרן שבגב השקית).
ממלאים את פרוסות הסינטה בתערובת ומגלגלים. 

אופן הגשת המנה:
יוצקים את האיולי במרכז הצלחת.
מניחים את הבשר מעל האיולי.
מוסיפים מסביב את מיץ העגבניות.
מקשטים עם עגבניות שרי חצויות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר