חומרים ל- 4 סועדים:
200 גרם קוסקוס מלא מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"
12 פרוסות דקות של בשר סינטה נא, בנות 30 גר' כל פרוסה
3 מלפפונים קצוצים דק לקוביות
1 בצל סגול קטן קצוץ דק
נענע
פטרוזיליה
כף שמן זית
אשכול עגבניות שרי
מיץ מעגבניות טריות סחוטות
מלח גס
פלפל שחור גרוס
כף איולי חרדל
אופן ההכנה:
מערבבים את המלפפונים, הבצל, הנענע והפטרוזיליה עם 1 כף שמן הזית, המלח והפלפל.
מערבבים הכל עם הקוסקוס המלא (שהוכן מראש לפי הוראות היצרן שבגב השקית).
ממלאים את פרוסות הסינטה בתערובת ומגלגלים.
אופן הגשת המנה:
יוצקים את האיולי במרכז הצלחת.
מניחים את הבשר מעל האיולי.
מוסיפים מסביב את מיץ העגבניות.
מקשטים עם עגבניות שרי חצויות.