fbpx

קוסקוס עם ירקות ושוקי עוף מעוטר בשקדים צימוקים וצנוברים

חומרים:1 שקית קוסקוס 350 גרם מסדרת קוסקוס זה משפחה חמה1 לקט ירקות לקוסקוס 6 שוקי עוף3 כפות שמן זית1 כוס כוסברה קצוצה50 גרם שקדים מובנים50 גרם צימוקים30 גרם צנובריםכפית קנמוןמלח, פלפלהכנה:מכינים את הלקט לפי הוראות היצרן. ניתן להוסיף ללקט כף אבקת מרק עוף.בזמן בישול הלקט מטגנים את שוקי העוף כ-20 דקות.מוסיפים את הקנמון לקראת סוף בישול הלקט.יוצקים לכלי 2 כוסות רוטב רותח מן הלקט, 2 כפות שמן זית, מלח ופלפל, שופכים את תכולת שקית הקוסקוס, מערבבים, מכסים ומשהים כ- 5 דקות.מוסיפים לגרגירי הקוסקוס כף שמן זית ואת הכוסברה ומערבבים.משרים את הצימוקים למשך 5 דקות.מטגנים קלות כ-3 דקות את השקדים ואת הצנוברים.מגישים את הקוסקוס בלווית הירקות והעוף, ומעטרים עם הצימוקים, השקדים והצנוברים.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים:
1 שקית קוסקוס 350 גרם מסדרת קוסקוס זה משפחה חמה
1 לקט ירקות לקוסקוס
6 שוקי עוף
3 כפות שמן זית
1 כוס כוסברה קצוצה
50 גרם שקדים מובנים
50 גרם צימוקים
30 גרם צנוברים
כפית קנמון
מלח, פלפל

הכנה:
מכינים את הלקט לפי הוראות היצרן. ניתן להוסיף ללקט כף אבקת מרק עוף.
בזמן בישול הלקט מטגנים את שוקי העוף כ-20 דקות.
מוסיפים את הקנמון לקראת סוף בישול הלקט.
יוצקים לכלי 2 כוסות רוטב רותח מן הלקט, 2 כפות שמן זית, מלח ופלפל, שופכים את תכולת שקית הקוסקוס, מערבבים, מכסים ומשהים כ- 5 דקות.
מוסיפים לגרגירי הקוסקוס כף שמן זית ואת הכוסברה ומערבבים.
משרים את הצימוקים למשך 5 דקות.
מטגנים קלות כ-3 דקות את השקדים ואת הצנוברים.

מגישים את הקוסקוס בלווית הירקות והעוף, ומעטרים עם הצימוקים, השקדים והצנוברים.




Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר