קוסקוס עם ירקות ושוקי עוף מעוטר בשקדים צימוקים וצנוברים

חומרים:1 שקית קוסקוס 350 גרם מסדרת קוסקוס זה משפחה חמה1 לקט ירקות לקוסקוס 6 שוקי עוף3 כפות שמן זית1 כוס כוסברה קצוצה50 גרם שקדים מובנים50 גרם צימוקים30 גרם צנובריםכפית קנמוןמלח, פלפלהכנה:מכינים את הלקט לפי הוראות היצרן. ניתן להוסיף ללקט כף אבקת מרק עוף.בזמן בישול הלקט מטגנים את שוקי העוף כ-20 דקות.מוסיפים את הקנמון לקראת סוף בישול הלקט.יוצקים לכלי 2 כוסות רוטב רותח מן הלקט, 2 כפות שמן זית, מלח ופלפל, שופכים את תכולת שקית הקוסקוס, מערבבים, מכסים ומשהים כ- 5 דקות.מוסיפים לגרגירי הקוסקוס כף שמן זית ואת הכוסברה ומערבבים.משרים את הצימוקים למשך 5 דקות.מטגנים קלות כ-3 דקות את השקדים ואת הצנוברים.מגישים את הקוסקוס בלווית הירקות והעוף, ומעטרים עם הצימוקים, השקדים והצנוברים.

חומרים:
1 שקית קוסקוס 350 גרם מסדרת קוסקוס זה משפחה חמה
1 לקט ירקות לקוסקוס
6 שוקי עוף
3 כפות שמן זית
1 כוס כוסברה קצוצה
50 גרם שקדים מובנים
50 גרם צימוקים
30 גרם צנוברים
כפית קנמון
מלח, פלפל

הכנה:
מכינים את הלקט לפי הוראות היצרן. ניתן להוסיף ללקט כף אבקת מרק עוף.
בזמן בישול הלקט מטגנים את שוקי העוף כ-20 דקות.
מוסיפים את הקנמון לקראת סוף בישול הלקט.
יוצקים לכלי 2 כוסות רוטב רותח מן הלקט, 2 כפות שמן זית, מלח ופלפל, שופכים את תכולת שקית הקוסקוס, מערבבים, מכסים ומשהים כ- 5 דקות.
מוסיפים לגרגירי הקוסקוס כף שמן זית ואת הכוסברה ומערבבים.
משרים את הצימוקים למשך 5 דקות.
מטגנים קלות כ-3 דקות את השקדים ואת הצנוברים.

מגישים את הקוסקוס בלווית הירקות והעוף, ומעטרים עם הצימוקים, השקדים והצנוברים.




כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר