חומרים:
1 שקית קוסקוס 350 גרם מסדרת קוסקוס זה משפחה חמה
1 לקט ירקות לקוסקוס
6 שוקי עוף
3 כפות שמן זית
1 כוס כוסברה קצוצה
50 גרם שקדים מובנים
50 גרם צימוקים
30 גרם צנוברים
כפית קנמון
מלח, פלפל
הכנה:
מכינים את הלקט לפי הוראות היצרן. ניתן להוסיף ללקט כף אבקת מרק עוף.
בזמן בישול הלקט מטגנים את שוקי העוף כ-20 דקות.
מוסיפים את הקנמון לקראת סוף בישול הלקט.
יוצקים לכלי 2 כוסות רוטב רותח מן הלקט, 2 כפות שמן זית, מלח ופלפל, שופכים את תכולת שקית הקוסקוס, מערבבים, מכסים ומשהים כ- 5 דקות.
מוסיפים לגרגירי הקוסקוס כף שמן זית ואת הכוסברה ומערבבים.
משרים את הצימוקים למשך 5 דקות.
מטגנים קלות כ-3 דקות את השקדים ואת הצנוברים.
מגישים את הקוסקוס בלווית הירקות והעוף, ומעטרים עם הצימוקים, השקדים והצנוברים.