חומרים
1 שקית 350 גרם להכנה קלה ומהירה
300-400 גרם רצועות חזה עוף
1 בצל בינוני קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות
רבע כוס שמן ( רצוי שמן זית
שליש כוס מיץ לימון
1 כף קליפת לימון מגורדת
1 כוס תמרים קצוצים
רבע כוס צנוברים קלויים
רבע כוס זרעי חמניות קלויים
רבע כוס שבבי שקדים קלויים
שליש כוס פטרוזיליה
שליש כוס כוסברה
מלח, פלפל שחור
אופן ההכנה
מחממים את השמן בסיר ומאדים את הבצל כ-5 דקות, לאחר מכן מוסיפים את השום לדקה נוספת.
מוסיפים את מיץ הלימון ואת קליפת הלימון המגורדת וממשיכים לאדות דקה נוספת.
מוסיפים 2.5 כוסות מים (500cc), שתי כפות שמן, מביאים לידי רתיחה, מכבים את האש ושופכים לתוך הסיר 350 גרם קוסקוס (תוכן השקית), מערבבים היטב, מכסים ומשהים ל-5 דקות. במקביל במחבת נפרדת מקפיצים את רצועות העוף על אש בינונית כ-10-15 דקות.
מפוררים את גרגירי הקוסקוס, משהים אותם ל- 5 דקות נוספות ללא מכסה, מערבבים שוב, מוסיפים את כוסברה, הפטרוזיליה, הצנוברים, התמרים,זרעי החמניות, השקדים ומערבבים היטב.
מגישים מעוטר ברצועות חזה העוף.