ג'סמין
רכיבים
20 מ"ל ליקר גליאנו אפרטיבו
30 מ"ל ג'ין
20 מ"ל תרכיז רוטן פסיפלורה
20 מ"ל מיץ לימון
20 מ"ל מיץ אשכוליות
אופן ההכנה
לשקשק את כל המרכיבים בשייקר.
לסנן לכוס נמוכה עם קרח
לקשט בתפוז
נגרוני אפרטיבו
רכיבים
30 מ"ל ליקר גליאנו אפרטיבו
30 מ"ל ג'ין
30 מ"ל וורמוט אדום
אופן ההכנה
לערבב את כל המרכיבים בכוס ערבוב.
לסנן לכוס נמוכה עם קרח.
לקשט בטוויסט.
אפרטיבו טוניק
רכיבים
50 מ"ל ליקר גליאנו אפרטיבו
מי טוניק
אופן ההכנה
למזוג את המרכיבים לכוס גבוהה עם קרח.
לסגור במי טוניק.
לקשט בפלח תפוז.
שפריץ אפרטיבו
רכיבים
50 מ"ל ליקר גליאנו אפרטיבו
פרוסקו
סודה
אופן ההכנה
למזוג את הגליאנו לכוס יין עם קרח.
לסגור בפרוסקו ולהוסיף טיפה סודה.
לקשט בפלח תפוז.