קוקטיילים ורודים במיוחד

לכבוד הוולנטיין מצטרף שוופס לחגיגה עם מתכונים לקוקטיילים מבוססים על סדרת המיקסרים הבינלאומית הוותיקה של המותג. עתה מצטרף אליהם pink&bitter המשלב מתיקות וחמיצות של לימונדה ורודה עם הטעם של ביטר למון

Smokey Pink - ערבוב וסגירה בשוופס פינק&ביטר. צילום זמן אמיתי ליפאורה
Smokey Pink - ערבוב וסגירה בשוופס פינק&ביטר. צילום זמן אמיתי ליפאורה

Smokey Pink

כוס: לואו בול

רכיבים

20 מ"ל פרנה ברנקה

30 מ"ל בלאק גראוס

10 מ"ל מי סוכר

שוופס פינק&ביטר

אופן ההכנה

בנייה בכוס לואו בול.

ערבוב וסגירה בשוופס פינק&ביטר.

קישוט

נענע ואבקת סוכר עליה

 

Pink Cocktail

כוס: היי בול

רכיבים

60 מ"ל וודקה

שוופס פינק&ביטר

אופן ההכנה

מלאו כוס גבוהה בקרח.

הוסיפו את הוודקה.

סגירה בשוופס פינק&ביטר עד מילוי הכוס

קישוט

לימון ופירות יער

Lady in Pink. צילום זמן אמיתי ליפאורה
Lady in Pink. צילום זמן אמיתי ליפאורה

Lady in Pink

כוס היי בול

רכיבים

30 מ"ל וודקה

10 מ"ל מאליבו

15 מ"ל קמפרי

אופן ההכנה

שקשוק המרכיבים עם סינון כפול לכוס היי בול.

סגירת כוס בקרח והוספת שוופס פינק&ביטר

קישוט

עיגול לימון בתוך הכוס וקוקוס מיובש

 

Apple Fizz

כוס: קופ

רכיבים

30 מ"ל ג'ין

15 מ"ל ליקר תפוחים

10 מ"ל לימון טרי

שוופס פינק&ביטר

אופן ההכנה

שקשוק המרכיבים בשייקר.

סינון כפול לכוס קופ מקוררת.

סגירה בשוופס פינק&ביטר

קישוט

מניפת תפוח ירוק

Pink Passion. צילום זמן אמיתי ליפאורה
Pink Passion. צילום זמן אמיתי ליפאורה

Pink Passion

כוס: היי בול

רכיבים

45 מ"ל ג'ין

10 מ"ל פסואה

15 מ"ל לימון

10 מ"ל קוואנטרו

אופן ההכנה

בנייה בכוס היי בול

סגירה בשוופס פינק&ביטר

קישוט

וודג' תפוז

 

Pink is the New Bitter

כוס: היי בול

רכיבים

40 מ"ל ג'ין

20 מ"ל ליקר תפוזים

15 מ"ל סירופ רימונים

20 מ"ל מיץ לימון טרי

אופן ההכנה

שקשוק כל הרכיבים בשייקר.

סינון לכוס גבוהה עם קרח.

סגירה עם שוופס פינק&ביטר.

קישוט

לימון, פירות יער ונענע

Margret Bitter. צילום זמן אמיתי ליפאורה
Margret Bitter. צילום זמן אמיתי ליפאורה

Margret Bitter

כוס: הוריקן

רכיבים

45 מ"ל  טקילה

20 מ"ל טריפל סק

20 מ"ל לימון טרי

כתישת קרח

אופן ההכנה

הגשה בכוס הוריקן על קרח גרוס.

שקשוק רכיבים וסינון כפול.

סגירה בשוופס פינק&ביטר.

קישוט

זילוף סירופ תות (3 מ"ל) על הקרח הכתוש בחלקו העליון ותפרחת נענע






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה