קוקטיילים לאוהבים

לא חייבים לסיים קורס ברמנים כדי לדעת להכין קוקטייל מקצועי. מצורפים מספר טיפים להכנת המשקה המושלם בבית. • ליצירת אווירה רומנטית, כדאי להניח ורד בתוך הכוס או רק את עלי הכותרת, בתפזורת, על מגש או לצד הכוסות – ממש כמו בסרטים.• השתמשו תמיד במשקאות איכותיים, ללא טעמי לוואי. שימוש במשקאות שאינם איכותיים עלול להרוס את הקוקטייל, וגם את הבוקר שאחרי.• בקוקטיילים שדורשים שימוש בשייקר, כדאי מאד להשתמש בו. למי שאין שייקר מקצועי בבית, ניתן לאלתר שייקר מבקבוק תינוקות שיש לו מסננת מתאימה.STRAWBERRY LICK20 מ"ל רום נגריטה 10 מ"ל סירופ רוטן תותקאווה קסניוס ברוט רזרבהכנה:מוזגים את המרכיבים לכוס שמפנייה ומשלימים בקאווה. BUBBLING PASSION20 מ"ל אליזה רד פאשן10 מ"ל סירופ רוטן פסיפלורה קאווה קסניוס ברוט רזרב כף מחית פסיפלורההכנה:מוזגים את המרכיבים לכוס שמפנייה, משלימים בקאווה ומקשטים במחית פסיפלורה. CAMPASSION40 מ"ל קמפרי15 מ"ל סירופ רוטן פסיפלורה20 מ"ל סאוור20 מ"ל מיץ תפוזיםחצי תפוז חתוך לקוביותהכנה:מוזגים את המרכיבים לכוס לואו בול עם קרח, מערבבים ומקשטים בקוביות תפוז.CHERRY CRASH40 מ"ל בר האג קרנברי20 מ"ל בולס דובדבן מרצ'ינו30 מ"ל מיץ אוכמניות30 מ"ל מי טוניקהכנה:מוזגים את המרכיבים לכוס לואו בול עם קרח, מערבבים, משלימים בטוניק ומקשטים בדובדבן. פרנץ' 6725 מ"ל הנדריקס15 מ"ל מיץ לימון 15 מ"ל מי סוכר5 פרוסות מלפפוןיין מבעבעהכנה: לכתוש את המלפפון בשייקר. להוסיף קרח ואת שאר המרכיבים, מלבד היין. לנער ולסנן לכוס שמפניה. להשלים ביין מבעבע. רני כהן הוא סגן מנהל תחום האלכוהול בחברת "הכרם" – יבואנית אלכוהול ויין

לא חייבים לסיים קורס ברמנים כדי לדעת להכין קוקטייל מקצועי. מצורפים מספר טיפים להכנת המשקה המושלם בבית.
• ליצירת אווירה רומנטית, כדאי להניח ורד בתוך הכוס או רק את עלי הכותרת, בתפזורת, על מגש או לצד הכוסות – ממש כמו בסרטים.
• השתמשו תמיד במשקאות איכותיים, ללא טעמי לוואי. שימוש במשקאות שאינם איכותיים עלול להרוס את הקוקטייל, וגם את הבוקר שאחרי.
• בקוקטיילים שדורשים שימוש בשייקר, כדאי מאד להשתמש בו. למי שאין שייקר מקצועי בבית, ניתן לאלתר שייקר מבקבוק תינוקות שיש לו מסננת מתאימה.

STRAWBERRY LICK
20 מ"ל רום נגריטה
10 מ"ל סירופ רוטן תות
קאווה קסניוס ברוט רזרב
הכנה:
מוזגים את המרכיבים לכוס שמפנייה ומשלימים בקאווה.

BUBBLING PASSION
20 מ"ל אליזה רד פאשן
10 מ"ל סירופ רוטן פסיפלורה
קאווה קסניוס ברוט רזרב
כף מחית פסיפלורה
הכנה:
מוזגים את המרכיבים לכוס שמפנייה, משלימים בקאווה ומקשטים במחית פסיפלורה.

CAMPASSION
40 מ"ל קמפרי
15 מ"ל סירופ רוטן פסיפלורה
20 מ"ל סאוור
20 מ"ל מיץ תפוזים
חצי תפוז חתוך לקוביות
הכנה:
מוזגים את המרכיבים לכוס לואו בול עם קרח, מערבבים ומקשטים בקוביות תפוז.

CHERRY CRASH
40 מ"ל בר האג קרנברי
20 מ"ל בולס דובדבן מרצ'ינו
30 מ"ל מיץ אוכמניות
30 מ"ל מי טוניק
הכנה:
מוזגים את המרכיבים לכוס לואו בול עם קרח, מערבבים, משלימים בטוניק ומקשטים בדובדבן.

פרנץ' 67
25 מ"ל הנדריקס
15 מ"ל מיץ לימון
15 מ"ל מי סוכר
5 פרוסות מלפפון
יין מבעבע
הכנה:
לכתוש את המלפפון בשייקר. להוסיף קרח ואת שאר המרכיבים, מלבד היין.
לנער ולסנן לכוס שמפניה. להשלים ביין מבעבע.

רני כהן הוא סגן מנהל תחום האלכוהול בחברת "הכרם" – יבואנית אלכוהול ויין

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר