קוקטיילים לחג

לימון סקוטי4/10 שיבאס ריגל2/10 ורמוט ביאנקו2/10 לימונצ'לו וילה מאסה2/10 מיץ לימוןמערבבים עם קרח ומוזגים לכוס היי בול ומקשטים בפיסת תפוז ודובדבןתות מבעבע 3/10 רום אלדורדו2/10 לימונצ'לו וילה מאסה5/10 מיץ תות שדה יין מבעבע ורניי מקוררמקררים את שלושת המרכיבים הראשונים עם קרח. מוזגים (ללא הקרח) לכוס שמפניה מקוררת, ומוסיפים יין ורניי מקורר. מקשטים בתות ועלי מנטה. ורטיגו5/10 גרפה 3/10 לימונצ'לו וילה מאסה2/10 גאליאנולמזוג לפי הסדר לכוס ברנדי ולהוסיף קרח.Neapolitan Sin2/10 קוניאק מרטל/רמי מרטן2/10 לימונצ'לו וילה מאסה1/10 ליקר קפה בולס5/10 קפה קרמערבבים עם קרח ומגישים בכוס קוקטייל גדולה.Sorrento Sunrise3/10 טקילה אולמקה ביאנקו2/10 לימונצ'לו וילה מאסה4/10 מיץ תפוזים1/10 סירופ גרנדין בולסמערבבים בכוס היי בול עם קרח ומוזגים מעל גרנדין.Coinok3/10 רום אלדורדו2/10 לימונצ'לו וילה מאסה5/10 קולהמוזגים על גבי קרח לכוס היי בול ומקשטים בפיסת לימון.את המשקאות ניתן להשיג בכל חנויות המשקאות המובחרות ובמרכז המכירות של החברה הסקוטית, מגרשי התערוכה הישנים, סוף רחוב דיזינגוף תל-אביב.

לימון סקוטי
4/10 שיבאס ריגל
2/10 ורמוט ביאנקו
2/10 לימונצ'לו וילה מאסה
2/10 מיץ לימון
מערבבים עם קרח ומוזגים לכוס היי בול ומקשטים בפיסת תפוז ודובדבן

תות מבעבע
3/10 רום אלדורדו
2/10 לימונצ'לו וילה מאסה
5/10 מיץ תות שדה
יין מבעבע ורניי מקורר
מקררים את שלושת המרכיבים הראשונים עם קרח. מוזגים (ללא הקרח) לכוס שמפניה מקוררת, ומוסיפים יין ורניי מקורר. מקשטים בתות ועלי מנטה.

ורטיגו
5/10 גרפה
3/10 לימונצ'לו וילה מאסה
2/10 גאליאנו
למזוג לפי הסדר לכוס ברנדי ולהוסיף קרח.

Neapolitan Sin
2/10 קוניאק מרטל/רמי מרטן
2/10 לימונצ'לו וילה מאסה
1/10 ליקר קפה בולס
5/10 קפה קר
מערבבים עם קרח ומגישים בכוס קוקטייל גדולה.

Sorrento Sunrise
3/10 טקילה אולמקה ביאנקו
2/10 לימונצ'לו וילה מאסה
4/10 מיץ תפוזים
1/10 סירופ גרנדין בולס
מערבבים בכוס היי בול עם קרח ומוזגים מעל גרנדין.

Coinok
3/10 רום אלדורדו
2/10 לימונצ'לו וילה מאסה
5/10 קולה
מוזגים על גבי קרח לכוס היי בול ומקשטים בפיסת לימון.


את המשקאות ניתן להשיג בכל חנויות המשקאות המובחרות ובמרכז המכירות של החברה הסקוטית, מגרשי התערוכה הישנים, סוף רחוב דיזינגוף תל-אביב.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר