קוקטיילים לפורים ולכל השנה

אקזוטיקה של אגס:מרכיבים:40 מ"ל וודקה25 מ"ל מיץ לימון סחוט15 מ"ל מונין קינמוןאגס אחד4 פרוסות גי'נג'ר4 עלי בזיליקוםאופן הכנה:כותשים קודם את הגי'נג'ר והבזיליקום, ואחר כך את האגס.מוסיפים את שאר המרכיבים.מנערים היטב ומסננים לכוס לואו בול.קישוט:פלח אגס, מקל קינמון, עלי בזיליקוםאשכולית תות וארק:מרכיבים:45 מ"ל וודקה 20 מ"ל מיץ לימון סחוט10 מ"ל מונין תות10 מ"ל מיץ אשכולית צהובה4 תותים גדולים4 עלי בזיליקוםאופן הכנה:-כותשים את התותים והבזיליקום בשייקר.מוסיפים את שאר המרכיבים.מנערים היטב ומסננים לכוס מרטיני.קישוט:סליל אשכולית, תות בינוני

אקזוטיקה של אגס:
מרכיבים:
40 מ"ל וודקה
25 מ"ל מיץ לימון סחוט
15 מ"ל מונין קינמון
אגס אחד
4 פרוסות גי'נג'ר
4 עלי בזיליקום

אופן הכנה:
כותשים קודם את הגי'נג'ר והבזיליקום, ואחר כך את האגס.
מוסיפים את שאר המרכיבים.
מנערים היטב ומסננים לכוס לואו בול.

קישוט:
פלח אגס, מקל קינמון, עלי בזיליקום


אשכולית תות וארק:
מרכיבים:
45 מ"ל וודקה
20 מ"ל מיץ לימון סחוט
10 מ"ל מונין תות
10 מ"ל מיץ אשכולית צהובה
4 תותים גדולים
4 עלי בזיליקום

אופן הכנה:-
כותשים את התותים והבזיליקום בשייקר.
מוסיפים את שאר המרכיבים.
מנערים היטב ומסננים לכוס מרטיני.

קישוט:
סליל אשכולית, תות בינוני

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר