קוקטיילים לפורים ולכל השנה

 

אקזוטיקה של אגס:
מרכיבים:
40 מ"ל וודקה
25 מ"ל מיץ לימון סחוט
15 מ"ל מונין קינמון
אגס אחד
4 פרוסות גי'נג'ר
4 עלי בזיליקום

אופן הכנה:
כותשים קודם את הגי'נג'ר והבזיליקום, ואחר כך את האגס.
מוסיפים את שאר המרכיבים.
מנערים היטב ומסננים לכוס לואו בול.

קישוט:
פלח אגס, מקל קינמון, עלי בזיליקום


אשכולית תות וארק:
מרכיבים:
45 מ"ל וודקה
20 מ"ל מיץ לימון סחוט
10 מ"ל מונין תות
10 מ"ל מיץ אשכולית צהובה
4 תותים גדולים
4 עלי בזיליקום

אופן הכנה:-
כותשים את התותים והבזיליקום בשייקר.
מוסיפים את שאר המרכיבים.
מנערים היטב ומסננים לכוס מרטיני.

קישוט:
סליל אשכולית, תות בינוני






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה