קוקטיילים מהאקדמיה של אבסולוט

ABSOLUT VANILIA BLACK RUSSIAN35 מ"ל אבסולוט וניליה25 מ"ל קלואהאופן הכנה:מוזגים את המרכיבים לשייקר עם קרח ומשתמשים בשיטת הזריקה בין שני שייקרים.מסננים לכוס קוקטייל מקוררת ומקשטים בקליפת תפוז.ABSOLUT ESPRESSO MARTINI40 מ"ל אבסולוט וניליה10 מ"ל קלואה10 מ"ל מי סוכרמנה אספרסואופן ההכנה:מוזגים את המרכיבים לשייקר עם קרח.מנערים היטב ומסננים לכוס קוקטייל מקוררת.מקשטים בשלושה פולי קפה.ABSOLUT RASPBERRI SMASH50 מ"ל אבסולוט רספברי6 גרגירי פטל12.5 מ"ל מי סוכר6 עלי נענע טריים10 מ"ל מיץ לימון סחוט טריאופן ההכנה:מועכים את הפטל והנענע בשייקר.מוסיפים את שאר המרכיבים ומנערים היטב.מסננים לכוס לואו בול עם קרח גרוס.מקשטים בעלה נענע.ABSOLUT SWEDISH FLING50 מ"ל אבסולוט 25 מ"ל מיץ לימון סחוט טרי15 מ"ל מי סוכרחלבון ביצהמלפפון טריעיריתאופן ההכנה:מוזגים את המרכיבים לשייקר.מנערים ראשית ללא קרח כדי לא לשבור את החלבון.לאחר מכן מוסיפים קרח, מנערים ומסננים לכוס קוקטייל מקוררת.מקשטים במלפפון.ABSOLUT BREAKFAIL COCKTAIL50 מ"ל אבסולוט20 מ"ל מיץ לימון סחוט טרי3 כפיות ריבת תפוזאופן ההכנה:מוזגים את המרכיבים לשייקר עם קרח.מנערים היטב ומסננים לכוס קוקטייל/לואו בול עם קרח.מקשטים בקליפת תפוז.

ABSOLUT VANILIA BLACK RUSSIAN
35 מ"ל אבסולוט וניליה
25 מ"ל קלואה

אופן הכנה:
מוזגים את המרכיבים לשייקר עם קרח ומשתמשים בשיטת הזריקה בין שני שייקרים.
מסננים לכוס קוקטייל מקוררת ומקשטים בקליפת תפוז.

ABSOLUT ESPRESSO MARTINI
40 מ"ל אבסולוט וניליה
10 מ"ל קלואה
10 מ"ל מי סוכר
מנה אספרסו

אופן ההכנה:
מוזגים את המרכיבים לשייקר עם קרח.
מנערים היטב ומסננים לכוס קוקטייל מקוררת.
מקשטים בשלושה פולי קפה.

ABSOLUT RASPBERRI SMASH
50 מ"ל אבסולוט רספברי
6 גרגירי פטל
12.5 מ"ל מי סוכר
6 עלי נענע טריים
10 מ"ל מיץ לימון סחוט טרי

אופן ההכנה:
מועכים את הפטל והנענע בשייקר.
מוסיפים את שאר המרכיבים ומנערים היטב.
מסננים לכוס לואו בול עם קרח גרוס.
מקשטים בעלה נענע.

ABSOLUT SWEDISH FLING
50 מ"ל אבסולוט
25 מ"ל מיץ לימון סחוט טרי
15 מ"ל מי סוכר
חלבון ביצה
מלפפון טרי
עירית

אופן ההכנה:
מוזגים את המרכיבים לשייקר.
מנערים ראשית ללא קרח כדי לא לשבור את החלבון.
לאחר מכן מוסיפים קרח, מנערים ומסננים לכוס קוקטייל מקוררת.
מקשטים במלפפון.

ABSOLUT BREAKFAIL COCKTAIL
50 מ"ל אבסולוט
20 מ"ל מיץ לימון סחוט טרי
3 כפיות ריבת תפוז

אופן ההכנה:
מוזגים את המרכיבים לשייקר עם קרח.
מנערים היטב ומסננים לכוס קוקטייל/לואו בול עם קרח.
מקשטים בקליפת תפוז.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר