fbpx

קוקטיילים מן הצומח

Alpro Hazelnut Eggnogg קוקטייל קרמי-שמנתי, שמקורו באיים הקריבייםמרכיבים:120 מ"ל טקילה דון חוליו אנייחו150 מ"ל שרי פאלו קורטאדו720 מ"ל אלפרו אגוזי לוז6 ביצים500 מ"ל שמנת מתוקה 38%אופן ההכנה: ליצוק את כל המרכיבים למיכל, ולערבב עם בלנדר-מוט. להגשה: לפזר מעל אגוזי לוז כתושים ומלח הימלאיה ורוד.   Alpro Vegankillerהאננס הטרי ביחד עם הרום וקרם הקוקוס המצומצם מעניקים לקוקטייל טעם אקזוטי מרכיבים:50 מ"ל רום לבן30 מ"ל מיץ אננס סחוט טרי30 מ"ל מיץ ליים סחוט טרי30 מ"ל סירופ אלפרו קוקוס מצומצם (1:1 אלפרו/סוכר)*דש בנדיקטין אופן ההכנה: להוסיף את המרכיבים לשייקר. להוסיף קרח ולנער חזק. לסנן לכוס גבוהה על קרח כתוש.הגשה: עם פרח נענע Hansel & Gretelמשקה בהשראת היער המכושף של עמי ותמי. נמוך באלכוהול ועם טעם של פירות יער מרכיבים:30 מ"ל ג'ין מושרה בתה יער15 מ"ל סירופ מולאסס וג'ינג'ר ברד*15 מ"ל סירופ אלפרו קוקוס מצומצם (1:1 אלפרו/סוכר)*50 מ"ל מיץ אננס טרידש טיפוט ביטרסאופן ההכנה: להוסיף את המרכיבים לשייקר. להוסיף קרח ולנער חזק. לסנן סינון כפול לכוס תה ללא קרח.Rice Masala Fizzמשקה אוריינטלי בהשראת קינוחי חלב ואורז, בתוספת תיבול אקזוטי מרכיבים:45 מ"ל אולד טום ג'ין15 מ"ל מיץ ליים סחוט15 מ"ל מיץ לימון סחוט30 מ"ל סירופ אלפרו אורז מצומצם (1:1 אלפרו/ סוכר + תבלינים: תערובת מסאלה, כוכב אניס)20 מ"ל שמנת 38 מ"ל חלבון ביצה2 עלי נענעthe Albroמשקה וודו, מורכב ומעט מריר, המשלב אלפרו שקדים, חזק, עם השפעות מאזור טרינידד מרכיבים:20 מ"ל אנגוס טורה ביטרס40 רום ג'מייקני אפלטון VX30 מיץ ליים סחוט30 מ"ל מ"ל סירופ אלפרו שקדים מצומצם (1:1 אלפרו/סוכר)*אופן ההכנה: להוסיף מרכיבים לשייקר. להוסיף קרח ולנער חזק. לסנן סינון כפול לכוס coupe קטנה ללא קרח.   קוקטייל רימונים ושקדים מרכיבים:50 מ"ל רום לבן30 מ"ל מיץ רימונים סחוט טרי30 מ"ל מיץ תפוחי גרני סמית׳ סחוט טרי15 מ"ל סירופ דבש או סילאן*15 מ"ל סירופ אלפרו שקדים*אופן ההכנה: להוסיף מרכיבים לשייקר להוסיף קרח ולנער חזק. לסנן לכוס גבוהה על קרח גרוס.   * סירופ אלפרו קוקוס/שקדים:להוסיף לסיר בינוני ליטר אחד של אלפרו קוקוס/שקדים ולהביא לרתיחה. להנמיך ללהבה קטנה ולתת להצטמצם בערך 15-20 דקות.להוסיף 1 קילו סוכר ולערבב היטב. להגביר ללהבה בינונית ולבשל עד סמיכות כ-10 דקות.   * סירופ דבש או סילאן:לבשל על אש בינונית בסיר בינוני דבש אורגני ומים מסוננים ביחס של 1:3 לטובת הדבש עד איחוד הרכיבים ללא הרתחה.   * סירופ ג׳ינג׳ר ברד:להוסיף לסיר בינוני 10 גרם ג׳ינג׳ר טרי קצוץ5 גרם אגוז מוסקט טחון15 גרם קינמון טחון2.5 גרם פלפל אנגלי טחון.לקלות בקלייה יבשה את התבלינים על אש נמוכה בערך 3 דקות תוך כדי ערבוב. להוסיף 1 ליטר מים, 500 גרם סוכר ו- 500 מ"ל' גולדן מולאסס. באימפריאל בר משתמשים במותג Lyle's golden syrup שאפשר למצוא במכולת הסינית בשוק. לבשל עד שהסוכר נמס והמרכיבים יתאחדו בערך 5 דקות. להוריד מהאש ולסנן דרך מסננת דקה לכלי אטום ונקי. מחזיק עד שבועיים במקרר.   צילום אסף אמברם
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

Alpro Hazelnut Eggnogg
קוקטייל קרמי-שמנתי, שמקורו באיים הקריביים
מרכיבים:
120 מ"ל טקילה דון חוליו אנייחו
150 מ"ל שרי פאלו קורטאדו
720 מ"ל אלפרו אגוזי לוז
6 ביצים
500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
אופן ההכנה:
ליצוק את כל המרכיבים למיכל, ולערבב עם בלנדר-מוט.
להגשה:

לפזר מעל אגוזי לוז כתושים ומלח הימלאיה ורוד.

 

Alpro Vegankiller
האננס הטרי ביחד עם הרום וקרם הקוקוס המצומצם מעניקים לקוקטייל טעם אקזוטי

מרכיבים:
50 מ"ל רום לבן
30 מ"ל מיץ אננס סחוט טרי
30 מ"ל מיץ ליים סחוט טרי
30 מ"ל סירופ אלפרו קוקוס מצומצם (1:1 אלפרו/סוכר)*
דש בנדיקטין

אופן ההכנה:

להוסיף את המרכיבים לשייקר.

להוסיף קרח ולנער חזק.

לסנן לכוס גבוהה על קרח כתוש.
הגשה:

עם פרח נענע

Hansel & Gretel
משקה בהשראת היער המכושף של עמי ותמי. נמוך באלכוהול ועם טעם של פירות יער

מרכיבים:
30 מ"ל ג'ין מושרה בתה יער
15 מ"ל סירופ מולאסס וג'ינג'ר ברד*
15 מ"ל סירופ אלפרו קוקוס מצומצם (1:1 אלפרו/סוכר)*
50 מ"ל מיץ אננס טרי
דש טיפוט ביטרס
אופן ההכנה:

להוסיף את המרכיבים לשייקר.

להוסיף קרח ולנער חזק.

לסנן סינון כפול לכוס תה ללא קרח.

Rice Masala Fizz
משקה אוריינטלי בהשראת קינוחי חלב ואורז, בתוספת תיבול אקזוטי

מרכיבים:
45 מ"ל אולד טום ג'ין
15 מ"ל מיץ ליים סחוט
15 מ"ל מיץ לימון סחוט
30 מ"ל סירופ אלפרו אורז מצומצם (1:1 אלפרו/ סוכר + תבלינים: תערובת מסאלה, כוכב אניס)
20 מ"ל שמנת 38%
20 מ"ל חלבון ביצה
2 עלי נענע

the Albro
משקה וודו, מורכב ומעט מריר, המשלב אלפרו שקדים, חזק, עם השפעות מאזור טרינידד

מרכיבים:
20 מ"ל אנגוס טורה ביטרס
40 רום ג'מייקני אפלטון VX
30 מיץ ליים סחוט
30 מ"ל מ"ל סירופ אלפרו שקדים מצומצם (1:1 אלפרו/סוכר)*
אופן ההכנה:

להוסיף מרכיבים לשייקר.

להוסיף קרח ולנער חזק.

לסנן סינון כפול לכוס coupe קטנה ללא קרח.

 

קוקטייל רימונים ושקדים

מרכיבים:
50 מ"ל רום לבן
30 מ"ל מיץ רימונים סחוט טרי
30 מ"ל מיץ תפוחי גרני סמית׳ סחוט טרי
15 מ"ל סירופ דבש או סילאן*
15 מ"ל סירופ אלפרו שקדים*
אופן ההכנה:

להוסיף מרכיבים לשייקר

להוסיף קרח ולנער חזק.

לסנן לכוס גבוהה על קרח גרוס.

 

* סירופ אלפרו קוקוס/שקדים:
להוסיף לסיר בינוני ליטר אחד של אלפרו קוקוס/שקדים ולהביא לרתיחה.

להנמיך ללהבה קטנה ולתת להצטמצם בערך 15-20 דקות.
להוסיף 1 קילו סוכר ולערבב היטב.

להגביר ללהבה בינונית ולבשל עד סמיכות כ-10 דקות.

 

* סירופ דבש או סילאן:
לבשל על אש בינונית בסיר בינוני דבש אורגני ומים מסוננים ביחס של 1:3 לטובת הדבש עד איחוד הרכיבים ללא הרתחה.

 

* סירופ ג׳ינג׳ר ברד:
להוסיף לסיר בינוני 10 גרם ג׳ינג׳ר טרי קצוץ
5 גרם אגוז מוסקט טחון
15 גרם קינמון טחון
2.5 גרם פלפל אנגלי טחון.
לקלות בקלייה יבשה את התבלינים על אש נמוכה בערך 3 דקות תוך כדי ערבוב.

להוסיף 1 ליטר מים, 500 גרם סוכר ו- 500 מ"ל' גולדן מולאסס.

באימפריאל בר משתמשים במותג Lyle's golden syrup שאפשר למצוא במכולת הסינית בשוק.

לבשל עד שהסוכר נמס והמרכיבים יתאחדו בערך 5 דקות.

להוריד מהאש ולסנן דרך מסננת דקה לכלי אטום ונקי.

מחזיק עד שבועיים במקרר.

 

צילום אסף אמברם

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר