הקוקטייל הזוכה של עומר גזית שלו – 223,
הזוכה הגדול בגמר בקרדי לגאסי
שיטוס לייצג את ישראל בגמר העולמי באוסטרליה:
עומר גזית שלו – בר 223
French Governor
מרכיבים:
10 מ"ל סירופ טרגון
10 מ"ל מיץ ליים טרי
10 מ"ל מיץ אגסים
30 מ"ל בקרדי סופריור
סוגרים עם שמפניה ברוט
אופן ההכנה:
משקשקים ומסננים לכוס שמפניה.
סוגרים עם שמפניה ברוט.
הקוקטיילים הנוספים שהתחרו בגמר המקומי בישראל:
גלעד ליבנת – אמפריאל בר
THE DON JUAN
מרכיבים:
45 מ"ל בקרדי סופריור
15 מ"ל ליקר מרצ'ינו (לוקסרדו) – ליקר דובדבנים
20 מ"ל סירופ ג'ינג'ר ואגבה (יחס של 1:1:1 סוכר, אגבה וג'ינגר)
30 מ"ל מיץ ליים טרי
2 דש (טיפות) פיישודס ביטרס
סוגרים עם שמפניה ברוט
אופן ההכנה:
משקשקים ומסננים סינון כפול לכוס שמפניה.
משלימים עם שמפניה ברוט או יין נתזים יבש.
אליעד זמיר – ג'ספר בר
THE PODEROSA
מרכיבים:
45 מ"ל בקרדי סופריור
30 מ"ל מרטיני רוסו
15 מ"ל קלואה
20 מ"ל חלבון ביצה
30 מ"ל דבש
לקישוט: פולי טונקה מגוררים
אופן ההכנה:
משקשקים בשייקר עם קרח.
מסננים ומשקשקים שוב בלי קרח.
עושים סינון כפול
במזיגה לכוס מרטיני.
מגררים מעל את פולי הטונקה.
צילום אמיר יעקובי