קוקטיילים מנצחי תחרות בקרדי לגאסי 2015

הקוקטייל הזוכה של עומר גזית שלו – 223, הזוכה הגדול בגמר בקרדי לגאסי שיטוס לייצג את ישראל בגמר העולמי באוסטרליה:עומר גזית שלו – בר 223French Governorמרכיבים:10 מ"ל סירופ טרגון10 מ"ל מיץ ליים טרי10 מ"ל מיץ אגסים30 מ"ל בקרדי סופריור סוגרים עם שמפניה ברוטאופן ההכנה:משקשקים ומסננים לכוס שמפניה.סוגרים עם שמפניה ברוט. הקוקטיילים הנוספים שהתחרו בגמר המקומי בישראל:גלעד ליבנת – אמפריאל בר THE DON JUANמרכיבים:45 מ"ל בקרדי סופריור15 מ"ל ליקר מרצ'ינו (לוקסרדו) – ליקר דובדבנים20 מ"ל סירופ ג'ינג'ר ואגבה (יחס של 1:1:1 סוכר, אגבה וג'ינגר)30 מ"ל מיץ ליים טרי2 דש (טיפות) פיישודס ביטרססוגרים עם שמפניה ברוטאופן ההכנה:משקשקים ומסננים סינון כפול לכוס שמפניה.משלימים עם שמפניה ברוט או יין נתזים יבש. אליעד זמיר – ג'ספר ברTHE PODEROSAמרכיבים:45 מ"ל בקרדי סופריור30 מ"ל מרטיני רוסו15 מ"ל קלואה20 מ"ל חלבון ביצה 30 מ"ל דבש לקישוט: פולי טונקה מגורריםאופן ההכנה:משקשקים בשייקר עם קרח. מסננים ומשקשקים שוב בלי קרח. עושים סינון כפול במזיגה לכוס מרטיני.מגררים מעל את פולי הטונקה. צילום אמיר יעקובי

הקוקטייל הזוכה של עומר גזית שלו – 223,
הזוכה הגדול בגמר בקרדי לגאסי
שיטוס לייצג את ישראל בגמר העולמי באוסטרליה:

עומר גזית שלו – בר 223
French Governor

מרכיבים:
10 מ"ל סירופ טרגון
10 מ"ל מיץ ליים טרי
10 מ"ל מיץ אגסים
30 מ"ל בקרדי סופריור
סוגרים עם שמפניה ברוט

אופן ההכנה:
משקשקים ומסננים לכוס שמפניה.
סוגרים עם שמפניה ברוט.

הקוקטיילים הנוספים שהתחרו בגמר המקומי בישראל:

גלעד ליבנת – אמפריאל בר
THE DON JUAN
מרכיבים:

45 מ"ל בקרדי סופריור
15 מ"ל ליקר מרצ'ינו (לוקסרדו) – ליקר דובדבנים
20 מ"ל סירופ ג'ינג'ר ואגבה (יחס של 1:1:1 סוכר, אגבה וג'ינגר)
30 מ"ל מיץ ליים טרי
2 דש (טיפות) פיישודס ביטרס
סוגרים עם שמפניה ברוט

אופן ההכנה:
משקשקים ומסננים סינון כפול לכוס שמפניה.
משלימים עם שמפניה ברוט או יין נתזים יבש.

אליעד זמיר – ג'ספר בר
THE PODEROSA
מרכיבים:

45 מ"ל בקרדי סופריור
30 מ"ל מרטיני רוסו
15 מ"ל קלואה
20 מ"ל חלבון ביצה
30 מ"ל דבש
לקישוט: פולי טונקה מגוררים

אופן ההכנה:
משקשקים בשייקר עם קרח.
מסננים ומשקשקים שוב בלי קרח.
עושים סינון כפול
במזיגה לכוס מרטיני.
מגררים מעל את פולי הטונקה.

צילום אמיר יעקובי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר