קוקטיילים מתוקים כדבש לראש השנה

מקשטים בפלחי תפוח ותפרחת נענע טרי
דניאל קיסלסי, מנהל ההדרכה והתוכן של חברת "הכרם" מציע מתכונים לקוקטיילים קלים להכנה על בסיס דבש שימתיקו את השנה שבפתח

Honey apple

רכיבים

40 מ"ל וודקה סטולי סטיקי (בטעם דבש)

20 מ"ל ליקר בולס תפוח

20 מ"ל מי דבש (דבש ומים חמים 1:1)

20 מ"ל מיץ לימון

20 מ"ל מיץ תפוחים

אופן ההכנה

מוזגים את כל הרכיבים לשייקר.

משקשקים היטב עם קרח.

מסננים לכוס גבוהה עם קרח.

מקשטים בפלחי תפוח ותפרחת נענע טרי.

ממלאים בקרח ומערבבים בעזרת כפית ארוכה לפחות 10 שניות
ממלאים בקרח ומערבבים בעזרת כפית ארוכה לפחות 10 שניות

Honey, I’m home

רכיבים

60 מ"ל ג'ים בים תפוח

5 מ"ל מי דבש (דבש ומים חמים 1:1)

3 טיפות ביטר טרוט ארומטיק

אופן ההכנה

מוזגים את כל הרכיבים לכוס ערבוב.

ממלאים בקרח ומערבבים בעזרת כפית ארוכה לפחות 10 שניות.

מסננים לכוס נמוכה עם קרח.

מקשטים בפלח תפוח.

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר