קוקטיילים על בסיס וודקה פינלנדיה

יוגב מועלם, מה"הניקו בר" באשדוד, הוא הזוכה הגדול של תחרות הברמנים הארצית של וודקה פינלנדיה.יוגב נבחר לייצג את ישראל בתחרות העולמית של פינלנדיה שתתקיים בלפלנד, בה יתמודד מול עשרות ברמנים מכל העולם.אפריטיףSweet PomZilla מרכיבים: 40 מ"ל פינלנדיה: מ"ל מיץ רימונים סחוט טרי 45 20 מ"ל מיץ מאשכולית צהובה 10 מ"ל סירופ ונילכפית מיץ לימון סחוטג'ינג'ר טרידבש אופן ההכנה: כותשים את הגי'נג'ר בשייקר, מוסיפים את שאר המרכיבים, מנערים היטב ומסננים לכוס מרטיניקישוט: תפרוחת נענע, סליל אשכולית צהובה, מקל וניללונג דרינקאקזוטיקה של אגס:מרכיבים: 40 מ"ל פינלנדיה 20 מ"ל מיץ לימון סחוט טרי 20 מ"ל סירופ קינמון אגסים, גי'נג'ר ובזיליקוםאופן ההכנה: כותשים את הגי'נג'ר, הבזיליקום והאגס בשייקר.מוסיפים את שאר המרכיבים.מנערים היטב ומסננים לכוס לואובול.קישוט:בזיליקום, נענע, מקל קינמון, פלחי תפוח אדוםקינוחNutty Martini:מרכיבים:30 מ"ל פינלנדיה 10 מ"ל פרנג'ליקו 10 מ"ל סירופ קינמון 50 מ"ל קרם שוקולד וניל ביתיאופן ההכנה: מכניסים את כל המרכיבים לכוס ערבוב.מערבבים ומסננים לכוס מרטיני.קישוט:שבבי מקופלת, כדור שוקולד ביתי מוגש בצד

יוגב מועלם, מה"הניקו בר" באשדוד, הוא הזוכה הגדול של תחרות הברמנים הארצית של וודקה פינלנדיה.
יוגב נבחר לייצג את ישראל בתחרות העולמית של פינלנדיה שתתקיים בלפלנד, בה יתמודד מול עשרות ברמנים מכל העולם.

אפריטיף
Sweet PomZilla
מרכיבים:
40 מ"ל פינלנדיה:
מ"ל מיץ רימונים סחוט טרי 45
20 מ"ל מיץ מאשכולית צהובה
10 מ"ל סירופ וניל
כפית מיץ לימון סחוט
ג'ינג'ר טרי
דבש
אופן ההכנה:
כותשים את הגי'נג'ר בשייקר, מוסיפים את שאר המרכיבים, מנערים היטב ומסננים לכוס מרטיני
קישוט:
תפרוחת נענע, סליל אשכולית צהובה, מקל וניל

לונג דרינק
אקזוטיקה של אגס:
מרכיבים:
40 מ"ל פינלנדיה
20 מ"ל מיץ לימון סחוט טרי
20 מ"ל סירופ קינמון
אגסים, גי'נג'ר ובזיליקום
אופן ההכנה:
כותשים את הגי'נג'ר, הבזיליקום והאגס בשייקר.
מוסיפים את שאר המרכיבים.
מנערים היטב ומסננים לכוס לואובול.
קישוט:
בזיליקום, נענע, מקל קינמון, פלחי תפוח אדום

קינוח
Nutty Martini:
מרכיבים:
30 מ"ל פינלנדיה
10 מ"ל פרנג'ליקו
10 מ"ל סירופ קינמון
50 מ"ל קרם שוקולד וניל ביתי
אופן ההכנה:
מכניסים את כל המרכיבים לכוס ערבוב.
מערבבים ומסננים לכוס מרטיני.
קישוט:
שבבי מקופלת, כדור שוקולד ביתי מוגש בצד


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר