קוקטיילים על בסיס יגרמייסטר

הקוקטייל של אריאל לייזגולד מ"מוזס" ו"צ'ימיצ'נגה":סנגריית יגרמייסטר- לכתוש בשייקר: 2 קוביות אשכולית אדומה 2 קוביות תפוז 2 קוביות לימון- להוסיף לשייקר: 40 מ"ל יגרמייסטר 15 מ"ל קואנטרו 40 מ"ל יין אדום ספרדי 15 מ"ל קאווה ספרדית 20 מ"ל מיץ תפוחים סחוט טרי דש מונין קינמון תכולה של 1 פסיפלורה טרייה (לרוקן את הפנים) 1 כף קרח כתוש- לבחוש בעזרת כפית בחישה ארוכה- לסנן סינון כפול לתוך כוס יין- לקשט בגלגל תפוז ופרוסות קרמבולה הקוקטייל של מוש בודניק מ"הרברט סמואל":יגר-תות מרטיני- לכתוש בתוך שייקר: 3-4 תותים טריים 15 מ"ל מי סוכר בתיבול ג'ינג'ר ולמון גראס- להוסיף לשייקר: קרח 30 מ"ל יגרמייסטר 10 מ"ל מיץ לימון סחוט 10 מ"ל מיץ תפוזים סחוט 10 מ"ל וודקה סוודקה 10 מ"ל מיץ קרנבריז – לנער היטב ולסנן במסננת דקה (סינון כפול) לכוס מרטיני מקוררת- לקשט במניפת תותהקוקטייל של קסטר תומפסון מ"צפרה":ORIENTAL JAGER- לכתוש שורש ג'ינג'ר טרי בשייקר- להוסיף לשייקר: קרח 25 מ"ל יגרמייסטר 25 מ"ל ערק חדד 35 מ"ל מיץ ליים סחוט 20 מ"ל מונין שקדים 10 מ"ל מונין ורדים 15 מ"ל חלבון ביצה- לנער היטב ולסנן לכוס אולד פאשן רחבה מלאה בקרח כתוש- לקשט בענפי נענע טרייההקוקטייל של גל יניב מ"סושי-סמבה":יגר טרופיקנה- לכתוש בשייקר חצי בננה.- להוסיף לשייקר: 45 מ"ל יגרמייסטר 30 מ"ל מליבו קוקוס 30 מ"ל מיץ אננס 20 מ"ל מונין וניל 30 מ"ל חלב קוקוס- לנער ולסנן סינון כפול לכוס מרטיני מקוררת- לקשט עם אננס טריהקוקטייל של מיכה מ"אונמי":מוחיטו יגרמייסטר – קוקוס- למעוך בכוס היי-בול קוביות לימון ונענע – להוסיף לכוס: 60 מ"ל יגרמייסטר 15 מ"ל מיץ לימון סחוט קרח כתוש עד הסוף 3-5 טיפות אנגוסטורה ביטר דש מי סוכר- להשלים במיץ קוקוס טבעי- לנער בעזרת שייקר בוסטוןהקוקטייל של אבי קשי מ"טפאו":פרדס שחור- להוסיף לכוס היי-בול: 3-4 פלחי תפוז 15 מ"ל מונין פסיפלורה- לכתוש את הפרי בתוך הכוס- להוסיף לכוס: קרח כתוש עד הסוף 45 מ"ל יגרמייסטר 15 מ"ל קואנטרו- לשקשק בעזרת שייקר בוסטון- להשלים עם סודה הקוקטייל של אופיר מ"קיוטו סלסה":יגר האני-באני – לנער בשייקר: 30 מ"ל יגרמייסטר 30 מ"ל קוניאק קמוס 20 מ"ל דבש דבורים טהור 20 מ"ל מי סוכר 45 מ"ל מיץ תפוזים סחוט- להרטיב כוס מרטיני בליקר קינמון ולשפוך אותו הצידה.- לסנן את הקוקטייל לתוך כוס המרטיני- לעטר בחלת דבש אמיתית הקוקטייל של אבי ז'נו מ"מסה":HOT-JEGER- לכתוש בשייקר: 10-12 ענבים טריים 20 מ"ל חליטת תות בננה- להוסיף לשייקר: קרח 30 מ"ל יגרמייסטר 60 מ"ל ג'ין מובחר 20 מ"ל מיץ ליים 60 מ"ל מיץ תפוחים סחוט טרי 1/5 כפית של צ'ילי גרוס 10 מ"ל טוניק- מנערים היטב ומסננים לכוס מרטיני מקוררת- סוגרים עם דש מי טוניק- קישוט: להניח על השפה פלפל צ'ילי שלםהקוקטייל של עומרי מ"גוצ'ה":ונילה-יגר- לנער בשייקר: 40 מ"ל יגרמייסטר 20 מ"ל וודקה סוודקה וניל 15 מ"ל מונין וניל- לסנן לכוס מרטיני מקוררת- להציף מעל 40 מ"ל ג'ינג'ר אייל- לקשט במקל וניל הקוקטייל של משה מ"מיקה":BLACK FOREST30 מ"ל יגרמייסטר20 מ"ל פיג' תאנים40 מ"ל וודקה סוודקה וניל15 מ"ל ליים ג'וס15 מ"ל מיץ ליים טרי25 מ"ל מונין תותלנער בשייקר ולסנן לאולד פאשןלהציף 2 כפות מיקס פירות יער טרייםהקוקטייל של עופר מ"קופי בר":יגרמייסטר – הדרים- לכתוש פלח אשכולית בכוס אולד פאשן רחבה- להוסיף לכוס: קרח עד 3/4 גובה הכוס 30 מ"ל יגרמייסטר 30 מ"ל וודקה סוודקה קלמנטין 30 מ"ל מיץ לימון סחוט 15 מ"ל מי סוכר- לסגור עם בוסטון שייקר ולנער- לקשט בערמת שבבי פילה תפוז הקוקטייל של גיא לוראן מ"רפאל":"צייד הדרים"- לכתוש בכוס אולד פאשן רחבה: צרור בזיליקום טרי (8 עלים בערך) קליפות תפוז ולימון חתוכות לקוביות קטנות (מחצי תפוז ומחצי לימון) 30 מ"ל מיץ לימון סחוט- להוסיף: 50 מ"ל יגרמייסטר 25 מ"ל מונין יסמין קרח כתוש עד הסוף- לסגור בשייקר בוסטון ולנער- לקשט בסליל קליפת תפוז ובסליל קליפת לימון מקורמלים הקוקטייל של חן ווינר מ"פרונטו":Jager pronto style- לכתוש בתוך כוס אולד 2 דובדבנים טריים- להוסיף לכוס: 60 מ"ל יגרמייסטר 15 מ"ל אוזו סאן ריבל 10 מ"ל מיץ לימון סחוט קרח- בשארית המקום שנותר בכוס לסגור: 3/4 חליטת פירות יער + 1/4 ספרייט.- לסגור עם בוסטון ולנער- לקשט בשני דובדבנים נוספיםהקוקטייל של שי שווילד מ"בר מסטר":KAMELI – לנער היטב בשייקר: 45 מ"ל יגרמייסטר 20 מ"ל ריכארד 30 מ"ל מיץ אשכוליות סחוט- לסנן לכוס מרטיני מקוררת- להציף כוכב אניס על פני הקוקטייל

הקוקטייל של אריאל לייזגולד מ"מוזס" ו"צ'ימיצ'נגה":
סנגריית יגרמייסטר

– לכתוש בשייקר: 2 קוביות אשכולית אדומה
2 קוביות תפוז
2 קוביות לימון
– להוסיף לשייקר: 40 מ"ל יגרמייסטר
15 מ"ל קואנטרו
40 מ"ל יין אדום ספרדי
15 מ"ל קאווה ספרדית
20 מ"ל מיץ תפוחים סחוט טרי
דש מונין קינמון
תכולה של 1 פסיפלורה טרייה (לרוקן את הפנים)
1 כף קרח כתוש
– לבחוש בעזרת כפית בחישה ארוכה
– לסנן סינון כפול לתוך כוס יין
– לקשט בגלגל תפוז ופרוסות קרמבולה


הקוקטייל של מוש בודניק מ"הרברט סמואל":
יגר-תות מרטיני

– לכתוש בתוך שייקר: 3-4 תותים טריים
15 מ"ל מי סוכר בתיבול ג'ינג'ר ולמון גראס
– להוסיף לשייקר: קרח
30 מ"ל יגרמייסטר
10 מ"ל מיץ לימון סחוט
10 מ"ל מיץ תפוזים סחוט
10 מ"ל וודקה סוודקה
10 מ"ל מיץ קרנבריז
– לנער היטב ולסנן במסננת דקה (סינון כפול) לכוס מרטיני מקוררת
– לקשט במניפת תות


הקוקטייל של קסטר תומפסון מ"צפרה":
ORIENTAL JAGER

– לכתוש שורש ג'ינג'ר טרי בשייקר
– להוסיף לשייקר: קרח
25 מ"ל יגרמייסטר
25 מ"ל ערק חדד
35 מ"ל מיץ ליים סחוט
20 מ"ל מונין שקדים
10 מ"ל מונין ורדים
15 מ"ל חלבון ביצה
– לנער היטב ולסנן לכוס אולד פאשן רחבה מלאה בקרח כתוש
– לקשט בענפי נענע טרייה


הקוקטייל של גל יניב מ"סושי-סמבה":
יגר טרופיקנה

– לכתוש בשייקר חצי בננה.
– להוסיף לשייקר: 45 מ"ל יגרמייסטר
30 מ"ל מליבו קוקוס
30 מ"ל מיץ אננס
20 מ"ל מונין וניל
30 מ"ל חלב קוקוס
– לנער ולסנן סינון כפול לכוס מרטיני מקוררת
– לקשט עם אננס טרי


הקוקטייל של מיכה מ"אונמי":
מוחיטו יגרמייסטר – קוקוס

– למעוך בכוס היי-בול קוביות לימון ונענע
– להוסיף לכוס: 60 מ"ל יגרמייסטר
15 מ"ל מיץ לימון סחוט
קרח כתוש עד הסוף
3-5 טיפות אנגוסטורה ביטר
דש מי סוכר
– להשלים במיץ קוקוס טבעי
– לנער בעזרת שייקר בוסטון


הקוקטייל של אבי קשי מ"טפאו":
פרדס שחור

– להוסיף לכוס היי-בול: 3-4 פלחי תפוז
15 מ"ל מונין פסיפלורה
– לכתוש את הפרי בתוך הכוס
– להוסיף לכוס: קרח כתוש עד הסוף
45 מ"ל יגרמייסטר
15 מ"ל קואנטרו
– לשקשק בעזרת שייקר בוסטון
– להשלים עם סודה


הקוקטייל של אופיר מ"קיוטו סלסה":
יגר האני-באני

– לנער בשייקר: 30 מ"ל יגרמייסטר
30 מ"ל קוניאק קמוס
20 מ"ל דבש דבורים טהור
20 מ"ל מי סוכר
45 מ"ל מיץ תפוזים סחוט
– להרטיב כוס מרטיני בליקר קינמון ולשפוך אותו הצידה.
– לסנן את הקוקטייל לתוך כוס המרטיני
– לעטר בחלת דבש אמיתית


הקוקטייל של אבי ז'נו מ"מסה":
HOT-JEGER

– לכתוש בשייקר: 10-12 ענבים טריים
20 מ"ל חליטת תות בננה
– להוסיף לשייקר: קרח
30 מ"ל יגרמייסטר
60 מ"ל ג'ין מובחר
20 מ"ל מיץ ליים
60 מ"ל מיץ תפוחים סחוט טרי
1/5 כפית של צ'ילי גרוס
10 מ"ל טוניק
– מנערים היטב ומסננים לכוס מרטיני מקוררת
– סוגרים עם דש מי טוניק
– קישוט: להניח על השפה פלפל צ'ילי שלם


הקוקטייל של עומרי מ"גוצ'ה":
ונילה-יגר

– לנער בשייקר: 40 מ"ל יגרמייסטר
20 מ"ל וודקה סוודקה וניל
15 מ"ל מונין וניל
– לסנן לכוס מרטיני מקוררת
– להציף מעל 40 מ"ל ג'ינג'ר אייל
– לקשט במקל וניל


הקוקטייל של משה מ"מיקה":
BLACK FOREST

30 מ"ל יגרמייסטר
20 מ"ל פיג' תאנים
40 מ"ל וודקה סוודקה וניל
15 מ"ל ליים ג'וס
15 מ"ל מיץ ליים טרי
25 מ"ל מונין תות
לנער בשייקר ולסנן לאולד פאשן
להציף 2 כפות מיקס פירות יער טריים


הקוקטייל של עופר מ"קופי בר":
יגרמייסטר – הדרים

– לכתוש פלח אשכולית בכוס אולד פאשן רחבה
– להוסיף לכוס: קרח עד 3/4 גובה הכוס
30 מ"ל יגרמייסטר
30 מ"ל וודקה סוודקה קלמנטין
30 מ"ל מיץ לימון סחוט
15 מ"ל מי סוכר
– לסגור עם בוסטון שייקר ולנער
– לקשט בערמת שבבי פילה תפוז


הקוקטייל של גיא לוראן מ"רפאל":
"צייד הדרים"

– לכתוש בכוס אולד פאשן רחבה:
צרור בזיליקום טרי (8 עלים בערך)
קליפות תפוז ולימון חתוכות לקוביות קטנות (מחצי תפוז ומחצי לימון)
30 מ"ל מיץ לימון סחוט
– להוסיף: 50 מ"ל יגרמייסטר
25 מ"ל מונין יסמין
קרח כתוש עד הסוף
– לסגור בשייקר בוסטון ולנער
– לקשט בסליל קליפת תפוז ובסליל קליפת לימון מקורמלים


הקוקטייל של חן ווינר מ"פרונטו":
Jager pronto style

– לכתוש בתוך כוס אולד 2 דובדבנים טריים
– להוסיף לכוס: 60 מ"ל יגרמייסטר
15 מ"ל אוזו סאן ריבל
10 מ"ל מיץ לימון סחוט
קרח
– בשארית המקום שנותר בכוס לסגור: 3/4 חליטת פירות יער + 1/4 ספרייט.
– לסגור עם בוסטון ולנער
– לקשט בשני דובדבנים נוספים


הקוקטייל של שי שווילד מ"בר מסטר":
KAMELI

– לנער היטב בשייקר: 45 מ"ל יגרמייסטר
20 מ"ל ריכארד
30 מ"ל מיץ אשכוליות סחוט
– לסנן לכוס מרטיני מקוררת
– להציף כוכב אניס על פני הקוקטייל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר