קוקטיילים על בסיס ליקרים VEDERENNE

קיר רויאל15 מ"ל ליקר סופר קסיס וודרן100 מ"ל שמפניה/קאווהאופן ההכנה:מוזגים את המרכיבים לכוס שמפנייהCuban Cherry Crush40 מ"ל רום הוואנה קלאב אנייחו אספסיאל15 מ"ל סירופ וודרן דובדבן40 מ"ל סאוור (לימון ממותק)3 דובדבניםאופן ההכנה:מועכים את הדובדבנים בשייקרמוסיפים קרח גרוס ואת שאר המרכיבים.מערבבים קלות.מוזגים לכוס קוקטייל ומקשטים בדובדבן. Gold Passion 40 מ"ל אולמקה גולד15 מ"ל מיץ לימון סחוט10 מ"ל סירופ וודרן פסיפלורהג'ינג'ר איילאופן ההכנה:מוזגים את המרכיבים לשייקר עם קרח (ללא הג'ינג'ר אייל).מנערים היטב.מסננים לכוס קוקטייל.משלימים עם הג'ינג'ר אייל ומקשטים בסליל קליפת לימון.

קיר רויאל
15 מ"ל ליקר סופר קסיס וודרן
100 מ"ל שמפניה/קאווה

אופן ההכנה:
מוזגים את המרכיבים לכוס שמפנייה

Cuban Cherry Crush
40 מ"ל רום הוואנה קלאב אנייחו אספסיאל
15 מ"ל סירופ וודרן דובדבן
40 מ"ל סאוור (לימון ממותק)
3 דובדבנים

אופן ההכנה:
מועכים את הדובדבנים בשייקר
מוסיפים קרח גרוס ואת שאר המרכיבים.
מערבבים קלות.
מוזגים לכוס קוקטייל ומקשטים בדובדבן.

Gold Passion
40 מ"ל אולמקה גולד
15 מ"ל מיץ לימון סחוט
10 מ"ל סירופ וודרן פסיפלורה
ג'ינג'ר אייל

אופן ההכנה:
מוזגים את המרכיבים לשייקר עם קרח (ללא הג'ינג'ר אייל).
מנערים היטב.
מסננים לכוס קוקטייל.
משלימים עם הג'ינג'ר אייל ומקשטים בסליל קליפת לימון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר