קוקטיילים על בסיס סורבה וגלידות שמנת

לקראת הסילבסטר מציע הגלידולוג דור בירן, להחליף את השמנת במשקאות הקוקטייל בגלידות אלכוהוליות, ולשתות לחיים עם מילקשייקים וסורבטים אלכוהולים על בסיס גלידה: מילקשייק White russian  ערבבו  1 כף גלידת שוקולד וויסקי עם 40 מ"ל וודקה ו-40 מ"ל ליקר קפה.ערבבו היטב והגישו בכוס ויסקי אולד פיישן.מוחיטו החליפו את קוביות הלימון ועלי הנענע מהמתכון המקורי בכף סורבה לימונענע. הוסיפו 60 מ"ל (שוט) רום ודאש סודה ושקשקו חזק. העבירו לכוס רחבה ונמוכה (low ball) והגישו קפוא.  ברד Midori sour 2 כפות סורבה וודקה מלון, 60 מ"ל מיץ לימון ממותק (סאוור). נערו בשייקר עם קרח וסננו לכוס לואובול עם קרח. קשטו בפלח לימון או דודבן.מילקשייק נשיקת שקדים ערבבו 2 כפות גלידת אמרטו עם 30 מ"ל ליקר שוקולד. מזגו לכוס שוט והגישו. ברד וודקה אשכולית קמפרי  מוסיפים ל-1/2 כוס וודקה, סורבה אשכולית קמפרי עד לסוף הכוס ומערבבים. מוזגים לכוס הי בול עם קרח ומקשטים בפלח אשכולית. מילקשייק אייריש קרים  ל-750 מ"ל – ערבבו 2 ביצים עם 1.5 כוסות גלידת אייריש קופי, 1/2 כפית סירופ שוקולד, 1 כף תמצית וניל טהור, 1/3 כפית תמצית לימון, 1/4 כפית קפה נמס , 3/4 כוס סוכר, 1.75 כוסות ויסקי רצוי אירי. ערבבו הכל בבלנדר והגישו קר. רשת גלידריות הגורמה האיטלקית ברוויסימו  כוללת 8 סניפים ברחבי הארץ

לקראת הסילבסטר מציע הגלידולוג דור בירן, להחליף את השמנת במשקאות הקוקטייל בגלידות אלכוהוליות, ולשתות לחיים עם מילקשייקים וסורבטים אלכוהולים על בסיס גלידה:

מילקשייק White russian 
ערבבו  1 כף גלידת שוקולד וויסקי עם 40 מ"ל וודקה ו-40 מ"ל ליקר קפה.
ערבבו היטב והגישו בכוס ויסקי אולד פיישן.

מוחיטו 
החליפו את קוביות הלימון ועלי הנענע מהמתכון המקורי בכף סורבה לימונענע.
הוסיפו 60 מ"ל (שוט) רום ודאש סודה ושקשקו חזק.
העבירו לכוס רחבה ונמוכה (low ball) והגישו קפוא. 

ברד Midori sour
2 כפות סורבה וודקה מלון, 60 מ"ל מיץ לימון ממותק (סאוור).
נערו בשייקר עם קרח וסננו לכוס לואובול עם קרח.
קשטו בפלח לימון או דודבן.

מילקשייק נשיקת שקדים
ערבבו 2 כפות גלידת אמרטו עם 30 מ"ל ליקר שוקולד.
מזגו לכוס שוט והגישו.

ברד וודקה אשכולית קמפרי 
מוסיפים ל-1/2 כוס וודקה, סורבה אשכולית קמפרי עד לסוף הכוס ומערבבים.
מוזגים לכוס הי בול עם קרח ומקשטים בפלח אשכולית.

מילקשייק אייריש קרים 
ל-750 מ"ל – ערבבו 2 ביצים עם 1.5 כוסות גלידת אייריש קופי, 1/2 כפית סירופ שוקולד, 1 כף תמצית וניל טהור, 1/3 כפית תמצית לימון, 1/4 כפית קפה נמס , 3/4 כוס סוכר, 1.75 כוסות ויסקי רצוי אירי.
ערבבו הכל בבלנדר והגישו קר.

רשת גלידריות הגורמה האיטלקית ברוויסימו  כוללת 8 סניפים ברחבי הארץ

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר