קוקטייל מחמם על בסיס וודקה בתוספת תפוז וסוכר – Orange Crash
50 מ"ל אבסולוט מנדרין
20 מ"ל טריפל סק
סן פלגרינו תפוז
קוביות תפוז
כפית סוכר חום
אופן ההכנה:
מועכים את קוביות התפוז והסוכר בשייקר.
מוסיפים קרח ואת שאר המרכיבים (ללא סן פלגרינו).
מנערים היטב.
מוזגים לכוס לואו בול ומשלימים עם סן פלגרינו תפוז.
קוקטייל עשיר בטעמים, עירוב של מתיקות עם קורטוב חמצמצות – Sparklin Cosmo
50 מ"ל אבסולוט ציטרון
20 מ"ל טריפל סק
40 מ"ל מיץ חמוציות
40 מ"ל סן פלגרינו לימון
זילוף מיץ לימון
אופן ההכנה:
מוזגים את המרכיבים (ללא סן פלגרינו) לשייקר עם קרח.
מנערים היטב.
מסננים לכוס קוקטייל ומשלימים בסן פלגרינו לימון.
מקשטים בסליל קליפת לימון.
קוקטייל מרענן המשלב נענע ולימונים ממותקים – Anise Delight
50 מ"ל ריקארד
20 מ"ל סאוור (לימון ממותק)
סן פלגרינו לימון
קוביות לימון
נענע
אופן ההכנה:
מועכים את קוביות הלימון והנענע בשייקר.
מוסיפים את שאר המרכיבים (ללא סן פלגרינו).
מנערים היטב.
מסננים לכוס לואו בול עם קרח ומשלימים עם סן פלגרינו לימון.
מקשטים בגבעול נענע וסליל קליפת לימון.