VANILIA DELIGHT
40 מ"ל אבסולוט וניליה
20 מ"ל ליקר תות
10 מ"ל סירופ תות
30 מ"ל שמנת מתוקה
30 מ"ל חלב
3 תותים
אופן ההכנה:
מועכים את התותים בשייקר.
מוסיפים קרח ואת שאר המרכיבים.
מנערים היטב ומוזגים לכוס היי בול גדולה.
מקשטים בתות שלם.
COCONUT CREAM
40 מ"ל קלואה
20 מ"ל מליבו
30 מ"ל שמנת מתוקה
30 מ"ל חלב
שוקולד חלב
שבבי קוקוס
אופן ההכנה:
מוזגים את המרכיבים לשייקר עם קרח.
מנערים היטב.
מסננים לכוס קוקטייל עם קרח גרוס.
מקשטים בשבבי קוקוס וגרידת שוקולד.