fbpx

קוקטיילים על בסיס שמנת וחלב

VANILIA DELIGHT40 מ"ל אבסולוט וניליה20 מ"ל ליקר תות10 מ"ל סירופ תות30 מ"ל שמנת מתוקה30 מ"ל חלב3 תותיםאופן ההכנה:מועכים את התותים בשייקר.מוסיפים קרח ואת שאר המרכיבים.מנערים היטב ומוזגים לכוס היי בול גדולה.מקשטים בתות שלם.COCONUT CREAM40 מ"ל קלואה20 מ"ל מליבו30 מ"ל שמנת מתוקה30 מ"ל חלבשוקולד חלבשבבי קוקוסאופן ההכנה:מוזגים את המרכיבים לשייקר עם קרח.מנערים היטב.מסננים לכוס קוקטייל עם קרח גרוס.מקשטים בשבבי קוקוס וגרידת שוקולד.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

VANILIA DELIGHT
40 מ"ל אבסולוט וניליה
20 מ"ל ליקר תות
10 מ"ל סירופ תות
30 מ"ל שמנת מתוקה
30 מ"ל חלב
3 תותים
אופן ההכנה:
מועכים את התותים בשייקר.
מוסיפים קרח ואת שאר המרכיבים.
מנערים היטב ומוזגים לכוס היי בול גדולה.
מקשטים בתות שלם.

COCONUT CREAM
40 מ"ל קלואה
20 מ"ל מליבו
30 מ"ל שמנת מתוקה
30 מ"ל חלב
שוקולד חלב
שבבי קוקוס
אופן ההכנה:
מוזגים את המרכיבים לשייקר עם קרח.
מנערים היטב.
מסננים לכוס קוקטייל עם קרח גרוס.
מקשטים בשבבי קוקוס וגרידת שוקולד.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר