קוקטיילים על בסיס שמנת וחלב

VANILIA DELIGHT40 מ"ל אבסולוט וניליה20 מ"ל ליקר תות10 מ"ל סירופ תות30 מ"ל שמנת מתוקה30 מ"ל חלב3 תותיםאופן ההכנה:מועכים את התותים בשייקר.מוסיפים קרח ואת שאר המרכיבים.מנערים היטב ומוזגים לכוס היי בול גדולה.מקשטים בתות שלם.COCONUT CREAM40 מ"ל קלואה20 מ"ל מליבו30 מ"ל שמנת מתוקה30 מ"ל חלבשוקולד חלבשבבי קוקוסאופן ההכנה:מוזגים את המרכיבים לשייקר עם קרח.מנערים היטב.מסננים לכוס קוקטייל עם קרח גרוס.מקשטים בשבבי קוקוס וגרידת שוקולד.

VANILIA DELIGHT
40 מ"ל אבסולוט וניליה
20 מ"ל ליקר תות
10 מ"ל סירופ תות
30 מ"ל שמנת מתוקה
30 מ"ל חלב
3 תותים
אופן ההכנה:
מועכים את התותים בשייקר.
מוסיפים קרח ואת שאר המרכיבים.
מנערים היטב ומוזגים לכוס היי בול גדולה.
מקשטים בתות שלם.

COCONUT CREAM
40 מ"ל קלואה
20 מ"ל מליבו
30 מ"ל שמנת מתוקה
30 מ"ל חלב
שוקולד חלב
שבבי קוקוס
אופן ההכנה:
מוזגים את המרכיבים לשייקר עם קרח.
מנערים היטב.
מסננים לכוס קוקטייל עם קרח גרוס.
מקשטים בשבבי קוקוס וגרידת שוקולד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר