קוקטיילים עם ליקר סברה

סברה סאוור- Sabra Sour:מערבבים כמות שווה של סברה שוקולד תפוז עם מיץ תפוזים ומיץ לימון.מגישים עם קרח מרוסק.סאן-ברן – Sunburn:מערבבים בשייקר עם קרח מנה ברנדי, מנה סברה קפה, חצי מנה מיץ לימון וחצי מנה מיץ תפוזים.מגישים בכוס קוקטייל.בלאק ראשן – Black Russian:מוזגים 2 מנות וודקה לכוס עם קרח. מוסיפים מנה סברה קפה ומגישים.גלום צ'ייסר – Gloom Chaser:מערבבבים בשייקר עם קרח מנה גראנד סברה, מנה קירסאו תפוז, מנה מיץ לימון סחוט ומעט סירופ גרנדין.מוזגים לכוס קוקטייל ומגישים עם קליפת תפוז.קוקטייל בי 52 – B52:1/3 מידה סברה קפה, 1/3 מידה אייריש קרים, 1/3 מידה גרנד סברה.מוזגים את המרכיבים לכוס בעדינות רבה ולפי הסדר כך שלא יתערבבו, וייווצרו 3 שכבות נפרדות.

סברה סאוור- Sabra Sour:
מערבבים כמות שווה של סברה שוקולד תפוז עם מיץ תפוזים ומיץ לימון.
מגישים עם קרח מרוסק.

סאן-ברן – Sunburn:
מערבבים בשייקר עם קרח מנה ברנדי, מנה סברה קפה, חצי מנה מיץ לימון וחצי מנה מיץ תפוזים.
מגישים בכוס קוקטייל.

בלאק ראשן – Black Russian:
מוזגים 2 מנות וודקה לכוס עם קרח. מוסיפים מנה סברה קפה ומגישים.

גלום צ'ייסר – Gloom Chaser:
מערבבבים בשייקר עם קרח מנה גראנד סברה, מנה קירסאו תפוז, מנה מיץ לימון סחוט ומעט סירופ גרנדין.
מוזגים לכוס קוקטייל ומגישים עם קליפת תפוז.

קוקטייל בי 52 – B52:
1/3 מידה סברה קפה, 1/3 מידה אייריש קרים, 1/3 מידה גרנד סברה.
מוזגים את המרכיבים לכוס בעדינות רבה ולפי הסדר כך שלא יתערבבו, וייווצרו 3 שכבות נפרדות.



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר