קוקטיילים קייציים על בסיס וודקה

קוקטייל APPLEBERRY:60 מ"ל פ.י.נ.ק. וודקה20 מ"ל סירופ שוקולד לבן 20 מ"ל ליים ג'וס60 מ"ל סיידר תפוחי עץאופן ההכנה:לנער היטב בשייקר עם קרח ולמזוג לכוס מרטיני מקוררת, מומלץ להוסיף פירות יער טריים.קוקטייל אבטיח – ניתן להחליף גם במלון:60 מ"ל פ.י.נ.ק.וודקה 15 מ"ל מיץ לימון סחוט טרי10 מ"ל קוואנטרו (ליקר תפוזים)2 כפיות סוכר חוםפרוסה גדולה של אבטיח ללא הקליפה (ניתן גם להשתמש ברבע מלון למי שאוהב יותר)אופן ההכנה:את כל המרכיבים לרסק בבלנדר עם 4-6 קוביות קרח (לוודא שהבלנדר מתאים לריסוק קרח), ולמזוג לכוס רחבה בסגנון מרגריטה או מרטיני. לאוהבי האבטיח ובולגרית: מומלץ לפזר מעל הקוקטייל הברדי גבינה בולגרית מפוררת, או לנשנש ליד הקוקטייל גבינה מלוחה.קוקטיילים דלי קלוריות:קוקטייל Skinny:המרכיבים:• 50 מ"ל וודקה p.i.n.k.• 30 מ"ל מיץ אשכוליות לבן דיאט• 50 מ"ל דיאט אייס-טי (nestea)• 50 מ"ל ליקר קוואנטרואופן ההכנה: למזוג את כל המרכיבים לתוך שייקר ולנער היטב עד לתרכובת חלקה. למזוג לתוך כוס מרטיני מקוררת (אין צורך בקרח בעת המזיגה).את הקרח יש להוציא מהכוס לפני מזיגת המרכיבים.קוקטייל פ.י.נ.ק. apple:מרכיבים:• 50 מ"ל וודקה p.i.n.k• 75 מ"ל מיץ תפוחים דיאט• 25 מ"ל סודה• פלח של תפוח ירוק לקישוטאופן ההכנה:למזוג את כל המרכיבים לתוך שייקר עם קרח, ולנער היטב עד לתרכובת חלקה. למזוג לתוך כוס LOW BALL מקוררת עם קרח. קישוט: למראה יוקרתי ומרענן לקשט בפלח תפוח ירוק.

קוקטייל APPLEBERRY:
60 מ"ל פ.י.נ.ק. וודקה
20 מ"ל סירופ שוקולד לבן
20 מ"ל ליים ג'וס
60 מ"ל סיידר תפוחי עץ

אופן ההכנה:
לנער היטב בשייקר עם קרח ולמזוג לכוס מרטיני מקוררת,
מומלץ להוסיף פירות יער טריים.


קוקטייל אבטיח – ניתן להחליף גם במלון:

60 מ"ל פ.י.נ.ק.וודקה
15 מ"ל מיץ לימון סחוט טרי
10 מ"ל קוואנטרו (ליקר תפוזים)
2 כפיות סוכר חום
פרוסה גדולה של אבטיח ללא הקליפה (ניתן גם להשתמש ברבע מלון למי שאוהב יותר)

אופן ההכנה:
את כל המרכיבים לרסק בבלנדר עם 4-6 קוביות קרח (לוודא שהבלנדר מתאים לריסוק קרח), ולמזוג לכוס רחבה בסגנון מרגריטה או מרטיני.
לאוהבי האבטיח ובולגרית: מומלץ לפזר מעל הקוקטייל הברדי גבינה בולגרית מפוררת, או לנשנש ליד הקוקטייל גבינה מלוחה.

קוקטיילים דלי קלוריות:
קוקטייל Skinny:
המרכיבים:
• 50 מ"ל וודקה p.i.n.k.
• 30 מ"ל מיץ אשכוליות לבן דיאט
• 50 מ"ל דיאט אייס-טי (nestea)
• 50 מ"ל ליקר קוואנטרו

אופן ההכנה:
למזוג את כל המרכיבים לתוך שייקר ולנער היטב עד לתרכובת חלקה.
למזוג לתוך כוס מרטיני מקוררת (אין צורך בקרח בעת המזיגה).
את הקרח יש להוציא מהכוס לפני מזיגת המרכיבים.

קוקטייל פ.י.נ.ק. apple:
מרכיבים:
• 50 מ"ל וודקה p.i.n.k
• 75 מ"ל מיץ תפוחים דיאט
• 25 מ"ל סודה
• פלח של תפוח ירוק לקישוט

אופן ההכנה:
למזוג את כל המרכיבים לתוך שייקר עם קרח, ולנער היטב עד לתרכובת חלקה.
למזוג לתוך כוס LOW BALL מקוררת עם קרח.
קישוט:
למראה יוקרתי ומרענן לקשט בפלח תפוח ירוק.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר