קוקטיילים קיציים

קוקטייל קרטיב דובדבןמרכיבים:50 מ״ל סטולי דובדבן15 מ״ל סאוור טרי15 מ״ל בולס רימונים45 מ״ל קרנבריאופן ההכנה:מכניסים את כל המרכיבים לשייקר ומשקשקים היטב.מסננים לכוס קפואה עם קרח גרוס.מקשטים בדובדבן טרי וכמה עלי נענע.קוקטייל קרטיב אננסמרכיבים:50 מ״ל ואן גוך אננס15 מ״ל טריפל סק15 מ״ל סאוור טרי45 מ״ל מיץ אננסאופן ההכנה:מכניסים את כל המרכיבים לשייקר ומשקשקים היטב.מסננים לכוס קפואה עם קרח גרוס.מקשטים בקוביות אננס טריות וכמה עלי אננס.קוקטייל קרטיב אבטיחמרכיבים:50 מ״ל סטולי גולד25 מ״ל רוטן 1886 אבטיח4-5 קוביות אבטיח טרי4-5 עלי נענעאופן ההכנה:כותשים את האבטיח יחד עם הנענע.מוסיפים את שאר המרכיבים אל תוך השייקר ומשקשקים היטב.מסננים לתוך כוס קפואה עם קרח גרוס.מקשטים בפלח אבטיח ועלי נענע.קוקטייל קרטיב מלוןמרכיבים:30 מ״ל מידורי50 מ״ל ואן גוך מלון10 מ״ל מיץ לימון טרי45 מ״ל ספרייט4-5 קוביות מלוןאופן ההכנה:כותשים את המלון.מוסיפים את שאר המרכיבים אל תוך השייקר ומשקשקים היטב.מסננים לתוך כוס קפואה עם קרח גרוס.מקשטים בפלח מלון.–

קוקטייל קרטיב דובדבן
מרכיבים:
50 מ״ל סטולי דובדבן
15 מ״ל סאוור טרי
15 מ״ל בולס רימונים
45 מ״ל קרנברי
אופן ההכנה:
מכניסים את כל המרכיבים לשייקר ומשקשקים היטב.
מסננים לכוס קפואה עם קרח גרוס.
מקשטים בדובדבן טרי וכמה עלי נענע.

קוקטייל קרטיב אננס
מרכיבים:

50 מ״ל ואן גוך אננס
15 מ״ל טריפל סק
15 מ״ל סאוור טרי
45 מ״ל מיץ אננס
אופן ההכנה:
מכניסים את כל המרכיבים לשייקר ומשקשקים היטב.
מסננים לכוס קפואה עם קרח גרוס.
מקשטים בקוביות אננס טריות וכמה עלי אננס.

קוקטייל קרטיב אבטיח
מרכיבים:

50 מ״ל סטולי גולד
25 מ״ל רוטן 1886 אבטיח
4-5 קוביות אבטיח טרי
4-5 עלי נענע
אופן ההכנה:
כותשים את האבטיח יחד עם הנענע.
מוסיפים את שאר המרכיבים אל תוך השייקר ומשקשקים היטב.
מסננים לתוך כוס קפואה עם קרח גרוס.
מקשטים בפלח אבטיח ועלי נענע.

קוקטייל קרטיב מלון
מרכיבים:

30 מ״ל מידורי
50 מ״ל ואן גוך מלון
10 מ״ל מיץ לימון טרי
45 מ״ל ספרייט
4-5 קוביות מלון
אופן ההכנה:
כותשים את המלון.
מוסיפים את שאר המרכיבים אל תוך השייקר ומשקשקים היטב.
מסננים לתוך כוס קפואה עם קרח גרוס.
מקשטים בפלח מלון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר