Amarula Colada:
1 אמרולה
1/2 רום ונקר
3 מיץ אננס
1 טיישנה – בטידה דה קוקו
לנער בשייקר את כל המרכיבים עם קרח כתוש, ולמזוג לכוס קוקטייל גבוהה.
Hazel:
1/2 כוס וודקה סטוליצ'נייה
1 אמרולה
1 פרנג'ליקו
1 שמנת
לנער בשייקר את כל המרכיבים עם קרח כתוש, ולמזוג לכוס קוקטייל גבוהה.
Zambezi Sunset:
1 אמרולה
1 ליקר קפה-בולס
1/4 גרנדין- בולס
8 תותים טריים/סירופ תות
להכניס את כל המרכיבים לבלנדר. למזוג לכוס קוקטייל גבוהה חצי מלאה בקרח כתוש.