קוקטייל אדום
מרכיבים
45 מ"ל וודקה סטולי דובדבן
20 מ"ל ליקר בולס ליצ'י
20 מ"ל מיץ לימון
20 מ"ל סירופ רוטן תות
20 מ"ל מיץ חמוציות
אופן ההכנה
לשקשק היטב את כל המרכיבים בשייקר.
לסנן לכוס מרטיני קרה.
לקשט בשיפוד עם פירות אדומים או בתות על שפת הכוס.
קוקטייל ירוק
מרכיבים
45 מ"ל וודקה סטולי תפוח
20 מ"ל ליקר בולס ג'ינג'ר
20 מ"ל סירופ רוטן קיווי
20 מיץ לימון
ג'ינג'ר ביר
אופן ההכנה
לשקשק את כל המרכיבים בשייקר.
לסנן לכוס גבוהה עם קרח.
למלא את הכוס עד הסוף עם ג'ינג'ר ביר.
לקשט בפלחי תפוח ירוק ועלי נענע.
קוקטייל כתום
מרכיבים
45 מ"ל קוניאק רמי מרטן VSOP
15 מ"ל ליקר קוואנטרו
20 מיץ לימון
10 מ"ל מי סוכר
אופן ההכנה
לשקשק את כל המרכיבים בשייקר.
לסנן לכוס קופ קרה.
לקשט בטוויסט תפוז.
קוקטיילים של דניאל קיסלסי, מנהל ההדרכה והתוכן של חברת "הכרם"