מרכיבים:
תפוח פינק ליידי כתוש
60 מ"ל וודקה גריי גוס
40 מ"ל מרטיני ביאנקו
30 מ"ל מונין רימונים
30 מ"ל מיץ לימון סחוט
אופן ההכנה:
מכניסים את כל המרכיבים לשייקר מלא בקרח ומסננים סינון כפול.
מעבירים לשתי כוסות מרטיני.
מקשטים בפלחי תפוח בצורת פרח.
מרכיבים:
תפוח פינק ליידי כתוש
60 מ"ל וודקה גריי גוס
40 מ"ל מרטיני ביאנקו
30 מ"ל מונין רימונים
30 מ"ל מיץ לימון סחוט
אופן ההכנה:
מכניסים את כל המרכיבים לשייקר מלא בקרח ומסננים סינון כפול.
מעבירים לשתי כוסות מרטיני.
מקשטים בפלחי תפוח בצורת פרח.