קוקטייל אוזו הדרים ופסיפלורה

60 מ"ל אוזו 1260 מ"ל תה נענע מקורר15 מ"ל מונין פסיפלורה300 מ"ל מיץ אשכוליות טבעילשים בבלנדר עם כ-6 קוביות קרח גדולותלערבל עד לקבלת מרקם ברדלהגיש בכוס מרגריטה או כוס קוקטייל ולקשט בגבעול נענע

60 מ"ל אוזו 12
60 מ"ל תה נענע מקורר
15 מ"ל מונין פסיפלורה
300 מ"ל מיץ אשכוליות טבעי

לשים בבלנדר עם כ-6 קוביות קרח גדולות

לערבל עד לקבלת מרקם ברד

להגיש בכוס מרגריטה או כוס קוקטייל ולקשט בגבעול נענע

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר