60 מ"ל אוזו 12
60 מ"ל תה נענע מקורר
15 מ"ל מונין פסיפלורה
300 מ"ל מיץ אשכוליות טבעי
לשים בבלנדר עם כ-6 קוביות קרח גדולות
לערבל עד לקבלת מרקם ברד
להגיש בכוס מרגריטה או כוס קוקטייל ולקשט בגבעול נענע
60 מ"ל אוזו 12
60 מ"ל תה נענע מקורר
15 מ"ל מונין פסיפלורה
300 מ"ל מיץ אשכוליות טבעי
לשים בבלנדר עם כ-6 קוביות קרח גדולות
לערבל עד לקבלת מרקם ברד
להגיש בכוס מרגריטה או כוס קוקטייל ולקשט בגבעול נענע