קוקטייל אוזו פלומארי עם דובדבנים

הסקוטית מבית ישרקו מציעה מתכון לקוקטייל אוזו פלומארי עם דובדבנים להכנה קלה בבית שנעים לשתות אותו בשניים

למזוג את כל התוכן לכוס מלאה בקוביות קרח ולקשט במקל הקינמון. צילום אסף לוי
למזוג את כל התוכן לכוס מלאה בקוביות קרח ולקשט במקל הקינמון. צילום אסף לוי

 רכיבים

50 מ"ל אוזו פלומארי

½ לימון חתוך ל- 4

2 כפות מלאות דובדבנים חמוצים חתוכים

1 מקל קינמון לקישוט

צילום אסף לוי
צילום אסף לוי

אופן ההכנה

להכניס הדובדבנים והלימון החתוך לשייקר.

למעוך עד שמיץ הפרי משתחרר.

להוסיף את האוזו ולשקשק באופן נמרץ.

למזוג את כל התוכן לכוס מלאה בקוביות קרח.

לקשט במקל הקינמון.

לאתר החברה הסקוטית






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה