קוקטייל ג'ין אבוקדו

מוזגים את המשקה לשתי כוסות מרטיני או כוסות גבוהות אחרות. צילום חן שושן
מתכון של מסעדת אבוקדה המתמחה באוכל ומנות המבוססות על אבוקדו עבור חברת חקלאי גרנות משווקת מותג אבוקדו גרנות. קוקטייל אלכוהולי עדין ומיוחד שקל להכין אותו ומתאים לחגיגה זוגית ולערב נעים ורומנטי

רכיבים ל-2 מנות

120 מ"ל ג'ין מסוג בומביי

50 מ"ל ליקר סנט ג'רמיין

60 מ"ל מיץ לימון סחוט

20 מ"ל מי סוכר

1/2 אבוקדו בשל כמו אבוקדו גרנות

10 עלי בזיליקום

צילום חן שושן
צילום חן שושן

אופן ההכנה

לתוך שייקר מוזגים את הג'ין, הליקר, מיץ הלימון ומי הסוכר. מוסיפים את חצי האבוקדו ומערבבים במספר פולסים.

קורעים את עלי הבזיליקום ומכניסים פנימה.

מערבבים פעם נוספת.

מוזגים את המשקה לשתי כוסות מרטיני או כוסות גבוהות אחרות.

ניתן לקשט את קצה הכוסות עם קוביית אבוקדו שרופה קלות בברנר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר