חומרים
1 כוס קוניאק הנסי
1 כוס מיץ תפוחים טבעי
1/2 כוס ג׳ינג׳ר אייל
1/3 כוס מיץ לימון סחוט
קרח
2 כפות גדושות דבש
להגשה
1 תפוח פינק ליידי פרוס
נענע
אופן ההכנה
הכניסו את הקרח והדבש למעבד מזון כמו של נינג'ה והפעילו.
במכל קטן ערבבו את כל המרכיבים פרט לג'ינג'ר אייל.
חלקו את המשקה ל- 4 כוסות.
הוסיפו את תערובת הקרח והדבש ומלאו ג'ינג'ר אייל בכל הנפח הנותר.
קשטו עם פרוסות פינק ליידי ונענע.