קוקטייל הנסי תפוחים ודבש

קשטו עם פרוסות פינק ליידי ונענע. צילום אנטולי מיכאלו
קשטו עם פרוסות פינק ליידי ונענע. צילום אנטולי מיכאלו

חומרים

1 כוס קוניאק הנסי

1 כוס מיץ תפוחים טבעי

1/2 כוס ג׳ינג׳ר אייל

1/3 כוס מיץ לימון סחוט

קרח

2  כפות גדושות דבש

להגשה

1 תפוח פינק ליידי פרוס

נענע

אופן ההכנה

הכניסו את הקרח והדבש למעבד מזון כמו של נינג'ה והפעילו.

במכל קטן ערבבו את כל המרכיבים פרט לג'ינג'ר אייל.

חלקו את המשקה ל- 4 כוסות.

הוסיפו את תערובת הקרח והדבש ומלאו ג'ינג'ר אייל בכל הנפח הנותר.

קשטו עם פרוסות פינק ליידי ונענע.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה