קוקטייל הנסי תפוחים ודבש

קשטו עם פרוסות פינק ליידי ונענע. צילום אנטולי מיכאלו
מתכון אלכוהולי מטעם מותג הבלנדרים ומעבדי המזון NINJA (נינג'ה) שמביאים לניצול מרבי של כל חלקי הפרי והירק ומובילים לעלייה בכמות הסיבים התזונתיים והוויטמינים אותם אנו צורכים

חומרים

1 כוס קוניאק הנסי

1 כוס מיץ תפוחים טבעי

1/2 כוס ג׳ינג׳ר אייל

1/3 כוס מיץ לימון סחוט

קרח

2  כפות גדושות דבש

להגשה

1 תפוח פינק ליידי פרוס

נענע

אופן ההכנה

הכניסו את הקרח והדבש למעבד מזון כמו של נינג'ה והפעילו.

במכל קטן ערבבו את כל המרכיבים פרט לג'ינג'ר אייל.

חלקו את המשקה ל- 4 כוסות.

הוסיפו את תערובת הקרח והדבש ומלאו ג'ינג'ר אייל בכל הנפח הנותר.

קשטו עם פרוסות פינק ליידי ונענע.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר