קוקטייל מלון סאוור – Tropical Cocktail Sour

רכיבים:120 cc ליקר WENNEKER MELON120 cc סאוור 120 cc ליקר VILLA MASSAמלפפוניםאופן ההכנה:ממלאים ½ מכלי הקיבול של השייקר בקרח.מוסיפים את כול המרכיבים ומשקשקים היטב. הצעת הגשה:מוזגים את הקוקטיל ללא הקרח ל- ½ מגובה הכוס, ומקשטים עם רצועות מלפפונים זיו מנור – מנחה ערבי תרבות על עולם היין הקסום ותרבות השתייה אצלכם בסלון. 052-2457843 www.zivmanor.co.il

רכיבים:
120 cc ליקר WENNEKER MELON
120 cc סאוור
120 cc ליקר VILLA MASSA
מלפפונים

אופן ההכנה:
ממלאים ½ מכלי הקיבול של השייקר בקרח.
מוסיפים את כול המרכיבים ומשקשקים היטב.

הצעת הגשה:
מוזגים את הקוקטיל ללא הקרח ל- ½ מגובה הכוס, ומקשטים עם רצועות מלפפונים

זיו מנור – מנחה ערבי תרבות על עולם היין הקסום ותרבות השתייה אצלכם בסלון. 052-2457843 www.zivmanor.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר