קוקטייל סילבסטר מיוחד

מצרכים:60 מ"ל ואן גוך מלון60 מ"ל ואן גוך רימונים30 מ"ל סאוורסירופ בטעם אשכולית אדומהשמפניה מצוננת היטבלקישוט:תפוח ירוקעלי נענע טרייםפטל אדוםאופן ההכנה:ממלאים בקרח 1/2 מכלי הקיבול של השייקר.מוסיפים את כול המרכיבים (למעט השמפניה).משקשקים היטב – עד שלא שומעים את הקרח .מסננים את הקוקטיל ללא הקרח עד כדי 1/2 מגובהה של כוס שמפניה גבוהה קפואה.מוסיפים קרח כתוש, משלימים וסוגרים עם השמפניה.הצעת הגשה:מקשטים בכתר פטל אדום ופלחי תפוח ירוק המונחים בתחתית הכוס, וזר עלי נענע טריים .צילום תמר מצפי

מצרכים:
60 מ"ל ואן גוך מלון
60 מ"ל ואן גוך רימונים
30 מ"ל סאוור
סירופ בטעם אשכולית אדומה
שמפניה מצוננת היטב

לקישוט:
תפוח ירוק
עלי נענע טריים
פטל אדום

אופן ההכנה:
ממלאים בקרח 1/2 מכלי הקיבול של השייקר.
מוסיפים את כול המרכיבים (למעט השמפניה).
משקשקים היטב – עד שלא שומעים את הקרח .
מסננים את הקוקטיל ללא הקרח עד כדי 1/2 מגובהה של כוס שמפניה גבוהה קפואה.
מוסיפים קרח כתוש, משלימים וסוגרים עם השמפניה.

הצעת הגשה:
מקשטים בכתר פטל אדום ופלחי תפוח ירוק המונחים בתחתית הכוס, וזר עלי נענע טריים .

צילום תמר מצפי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר