מצרכים:
60 מ"ל ואן גוך מלון
60 מ"ל ואן גוך רימונים
30 מ"ל סאוור
סירופ בטעם אשכולית אדומה
שמפניה מצוננת היטב
לקישוט:
תפוח ירוק
עלי נענע טריים
פטל אדום
אופן ההכנה:
ממלאים בקרח 1/2 מכלי הקיבול של השייקר.
מוסיפים את כול המרכיבים (למעט השמפניה).
משקשקים היטב – עד שלא שומעים את הקרח .
מסננים את הקוקטיל ללא הקרח עד כדי 1/2 מגובהה של כוס שמפניה גבוהה קפואה.
מוסיפים קרח כתוש, משלימים וסוגרים עם השמפניה.
הצעת הגשה:
מקשטים בכתר פטל אדום ופלחי תפוח ירוק המונחים בתחתית הכוס, וזר עלי נענע טריים .
צילום תמר מצפי