קוקטייל שנה ורודה

50 מ"מ אבסולט קורנט (אבסולוט בטעם אוכמניות) 25 מ"מ קרם דה קסיס (ליקר פירות יער)50 מ"מ מיץ תפוחים50 מ"מ מיץ אוכמניותלנער בשייקר עם הרבה קרח. מוגש בכוס קוקטיל מקושטת בסירופ רימון (1/4 מנה) עם ארבעה פלחי תפוח. זהו קוקטיל עדין ומתקתק. את הדבש המסורתי בו נטבל התפוח, מחליף הקרם דה קסיס והוודקה שנותנת לכל הסיפור קריצה אלכוהולית

50 מ"מ אבסולט קורנט (אבסולוט בטעם אוכמניות)
25 מ"מ קרם דה קסיס (ליקר פירות יער)
50 מ"מ מיץ תפוחים
50 מ"מ מיץ אוכמניות

לנער בשייקר עם הרבה קרח. מוגש בכוס קוקטיל מקושטת בסירופ רימון (1/4 מנה) עם ארבעה פלחי תפוח. זהו קוקטיל עדין ומתקתק. את הדבש המסורתי בו נטבל התפוח, מחליף הקרם דה קסיס והוודקה שנותנת לכל הסיפור קריצה אלכוהולית

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר