רכיבים
1 ק"ג קמח
540 גרם חמאה
770 גרם סוכר חום ככה
150 גרם ביצים
600 גרם שוקולד צ'יפס
12 גרם סודה לשתייה
17 גרם מלח
אופן ההכנה
מערבבים חמאה עם הסוכר במיקסר גיטרה עד שמקבלים מסה קרמית (אין גושי חמאה).
ומוסיפים ביצים בהדרגה.
מערבבים בקערה את כל הרכיבים היבשים ומוסיפים למיקסר עד שנוצרת תערובת אחידה.
מכדררים ומשטחים.
מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות ואופים כ-7 דקות או עד שהעוגיות משחימות.
מצננים ומוסיפים כדור גלידה בין שתי עוגיות.
אפשר גם למעלה, וקצת קצפת לא תזיק.