קוקיגלידה

מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות ואופים כ-7 דקות או עד שהעוגיות משחימות. צילום קונספטיק
רשת קפה גרג מציעה מתכון לקינוח חגיגי ועשיר בטעמים המשלב מאפה וגלידה כפי שניתן להבין משמו

 רכיבים

1 ק"ג קמח

540 גרם חמאה

770 גרם סוכר חום ככה

150 גרם ביצים

600 גרם שוקולד צ'יפס

12 גרם סודה לשתייה

17 גרם מלח

אופן ההכנה

מערבבים חמאה עם הסוכר במיקסר גיטרה עד שמקבלים מסה קרמית (אין גושי חמאה).

ומוסיפים ביצים בהדרגה.

מערבבים בקערה את כל הרכיבים היבשים ומוסיפים למיקסר עד שנוצרת תערובת אחידה.

מכדררים ומשטחים.

מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות ואופים כ-7 דקות או עד שהעוגיות משחימות.

מצננים ומוסיפים כדור גלידה בין שתי עוגיות.

אפשר גם למעלה, וקצת קצפת לא תזיק.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר