קורדון בלה

חומרים: 4 שניצל עוף משוטח דק8 פרוסות חזה אווז מעושן50 גרם פרמזן משובחחרדל דיז'ון – אקסטרה פורטפנקו או פירורי לחם – רצוי בהיריםלרוטב:חצי ליטר שמנתבצל שאלוט קצוץ דקסלסלת פטריות קצוצהקורט אגוז מוסקט מגוררמלח, פלפל שחורבשלו את כל המוצרים על אש נמוכה עד לריכוך הפטריות ושחרור טעמים לתוך הרוטב.אופן ההכנה:מרחו את חזה העוף מצד אחד בחרדל דיז'ון. פזרו באמצע פרמז'ן מגורר.גלגלו וסגרו ע"י שני קיסמים (זכרו להוציאם בסוף ההכנה). רפדו בקמח כך שהעוף יתכסה באופן מושלם.טבלו בביצה מתובלת במלח ופלפל ואח"כ בפירורי הלחם.טגנו בחום בינוני עד שפנים העוף יהפוך ללבן. בסיום הטיגון – לצקת את הרוטב על העוף.ממתכוני שבוע טעמים בעמקים 2006מיטב מסעדות עמק יזרעאל וסביבותיו מפנקות בארוחות גורמה במחיר 89 ₪12-18 בפברואר 2006

חומרים:
4 שניצל עוף משוטח דק
8 פרוסות חזה אווז מעושן
50 גרם פרמזן משובח
חרדל דיז'ון – אקסטרה פורט
פנקו או פירורי לחם – רצוי בהירים

לרוטב:
חצי ליטר שמנת
בצל שאלוט קצוץ דק
סלסלת פטריות קצוצה
קורט אגוז מוסקט מגורר
מלח, פלפל שחור

בשלו את כל המוצרים על אש נמוכה עד לריכוך הפטריות ושחרור טעמים לתוך הרוטב.

אופן ההכנה:
מרחו את חזה העוף מצד אחד בחרדל דיז'ון.
פזרו באמצע פרמז'ן מגורר.
גלגלו וסגרו ע"י שני קיסמים (זכרו להוציאם בסוף ההכנה).
רפדו בקמח כך שהעוף יתכסה באופן מושלם.
טבלו בביצה מתובלת במלח ופלפל ואח"כ בפירורי הלחם.
טגנו בחום בינוני עד שפנים העוף יהפוך ללבן.
בסיום הטיגון – לצקת את הרוטב על העוף.



ממתכוני שבוע טעמים בעמקים 2006
מיטב מסעדות עמק יזרעאל וסביבותיו
מפנקות בארוחות גורמה במחיר 89 ₪
12-18 בפברואר 2006






כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר