קורדון בלו

מרכיבים ל-4 סועדים4 יחידות חזה עוף פרוס (שניצל)4 פרוסות חזה אווז מעושן4 פרוסות גבינת אמנטלחרדל דיז'וןפירורי לחם זהבביצהמלח פלפל שחור גרוספטרוזיליה יבשהקמחאופן ההכנהמשטחים את חזה העוף ומורחים חרדל, שמים מעל פרוסה של חזה אווז ופרוסה של הגבינה.מגלגלים את חזה העוף ומקמחים.מערבבים את הביצה לבלילה וטובלים את חזה העוף, מערבבים את פירורי הלחם עם התבלינים והפטרוזיליה ומצפים את גלילות החזה.מטגנים בשמן ומגישים ליד רוטב שמנת פסטו ופטריות.

מרכיבים ל-4 סועדים
4 יחידות חזה עוף פרוס (שניצל)
4 פרוסות חזה אווז מעושן
4 פרוסות גבינת אמנטל
חרדל דיז'ון
פירורי לחם זהב
ביצה
מלח פלפל שחור גרוס
פטרוזיליה יבשה
קמח

אופן ההכנה
משטחים את חזה העוף ומורחים חרדל, שמים מעל פרוסה של חזה אווז ופרוסה של הגבינה.

מגלגלים את חזה העוף ומקמחים.

מערבבים את הביצה לבלילה וטובלים את חזה העוף, מערבבים את פירורי הלחם עם התבלינים והפטרוזיליה ומצפים את גלילות החזה.
מטגנים בשמן ומגישים ליד רוטב שמנת פסטו ופטריות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר