קורדון בלו

 

מרכיבים ל-4 סועדים
4 יחידות חזה עוף פרוס (שניצל)
4 פרוסות חזה אווז מעושן
4 פרוסות גבינת אמנטל
חרדל דיז'ון
פירורי לחם זהב
ביצה
מלח פלפל שחור גרוס
פטרוזיליה יבשה
קמח

אופן ההכנה
משטחים את חזה העוף ומורחים חרדל, שמים מעל פרוסה של חזה אווז ופרוסה של הגבינה.

מגלגלים את חזה העוף ומקמחים.

מערבבים את הביצה לבלילה וטובלים את חזה העוף, מערבבים את פירורי הלחם עם התבלינים והפטרוזיליה ומצפים את גלילות החזה.
מטגנים בשמן ומגישים ליד רוטב שמנת פסטו ופטריות.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה