קורס חדש: איך מקימים בהצלחה מסעדה

זיו אייל, המספק שירותי ייעוץ והדרכות למי שפועלים או מעונינים לפעול בענפי המזון והאירוח (גני אירועים וחברות קייטרינג, מסעדות, בתי קפה, בארים, קונדיטוריות וכו'), ואתר האינטרנט "אכול ושאטו" פותחים מרכז הדרכה חדש שיקיים סדנאות וקורסים לקהל המסעדנים ולקהל הפרטי בתחומי המזון והמשקאות.

מרכז ההדרכה ימוקם במשרדי "אכול ושאטו" באזור התעשייה רעננה, והקורס הראשון, המיועד למסעדנים ובעלי בתי קפה שבדרך, ייפתח בחודש דצמבר. בהמשך יתקיימו קורסים נוספים לקהל המקצועי והפרטי, במגוון תחומי מזון ומשקאות, הקמת בתי עסק בתחומים אלה ותפעולם.

המוביל המקצועי של מרכז ההדרכה יהיה זיו אייל, האומר כי יותר ויותר הוא פוגש יזמים פוטנציאליים בתחומי ההסעדה, בתי קפה ואולמות אירועים, שפשוט אינם יודעים בפני מה הם עומדים וזקוקים לסיוע ראשוני וליווי המשך. "הקורסים שלנו יספקו את המתווה הבסיסי להקמה ותפעול נכונים של בתי עסק בתחומים אטרקטיביים אך עתירי-סיכון אלה, לצד ליווי המשך אפשרי", אומר אייל.

בין נושאי הקורס הראשון שייפתח בחודש דצמבר
החלום והתכנון: הגדרת העסק, בדיקת השוק, מיקום, מתחרים, קהל היעד, קונספט ויחודיות, תכנון עסקי.

ההקמה: שכירות מול רכישה, תכנון שטחי העסק, עיצוב, גודל העסק, גודל העסק, אישורים ורישוי, השקעות, ביטוח, בניית תפריטים, שעות פעילות, עובדים, ספקים

ניהול ותפעול: ניהול מזון ומלאים, עובדים, בטיחות מזון, קניינות, שיטות עבודה במטבחים, סטנדרטים, סוגי הגשה, כוח אדם וניהולו, שירות, ניקיון, תמחור התפריט, ניהול תפריט רווחי, דוחות והנה"חש.

שיווק ומכירות: הגדרת הקהל לשיווק, שיטות שיווק, דרכי שיווק, פרסום, אינטרנט, מיתוג, מועדוני לקוחות.

הקורס יתקיים במתכונת של ארבעה מפגשים שבועיים, בין השעות 18.00 עד 20.30.

מחיר הקורס 1,350 ₪ + מע"מ.

לפרטים ולקבלת תוכנית הקורס: ליאת דדון, אכול ושאטו, [email protected]
טל. 1-800-560-000.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה