קינוחים חדשים ב- Kitchen בראשל"צ

השף-קונדיטור שי דובלרו (לשעבר מול ים), חבר לשף הביסטרו יוסי צרפתי ויצר תפריט קינוחים חדש

Kitchen, ביסטרו הדגים ופירות הים שנפתח לאחרונה בראשון לציון, מציע תפריט קינוחים חדש לכבוד סוף הקיץ.
שף-קונדיטור שי דובלרו חבר לשף יוסי צרפתי בכדי לבנות תפריט קינוחים במיוחד למסעדת Kitchen. דובלרו מציג שילובים שונים של פירות, שוקולדים וחמרי גלם מקוריים נוספים בקינוחים החדשים.

הצצה לתפריט:
קראנץ לימון ומוס שוקולד לבן – שלושה רבדים של קראנץ אגוזים, קרם לימון ומוס שוקולד לבן; פירות מסקרפונה וקדאיף – שערות קדאיף, קרם מסקרפונה בניחוח מי פריחת הדרים ופירות הקיץ; מנגו למון גראס – סלסלת מנגו, ליצ'י ופקאן עם גלידת מנגו וקציפת למון גראס במרק סברס בניחוח למון גראס; טארט שוקולד -קלתית שקדים במילוי גאנש שוקולד מריר; ברולה מקדמיה ופטל -בורלה מקדמיה, דקוואז פיסטוק, פטל, קולי פטל ושטרוייזל שקדים.

מחיר לקינוח: 37 ₪.

Kitchen, ביסטרו דגים ופירות ים, ממוקם במתחם המרכז הקולינרי "לגעת באוכל" בראשון לציון. השף יוסי צרפתי מציג מטבח שמרכזו דגים ופירות ים עם חומרי גלם טריים המטופלים במקצוענות ובפשטות. התפריט פשוט ופונה לקהל שיודע להעריך אוכל טוב באריזה נגישה ולא יומרנית.



Kitchen
רח' לישנסקי 9, "לגעת באוכל" מתחם חונים קונים, ראשון לציון
טל. 03-9412489

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר