קוקטייל טריקולד מקורי
מרכיבים:
1 מילקי
0.5 קילו גלידה שוקולד בלגי
1/2 בקבוק MOZART
1/2 בבקבוק של AMARULA
פתי בר בטעם שוקולד
אבקת סוכר
אופן ההכנה:
שמים קרח ב- ½ מכלי הקיבול של הבלנדר.
מוסיפים את כל המרכיבים, ומפעילים את הבלנדר עד לקבלת מרקם של ברד.
הצעת הגשה:
יוצקים לכוס יפה ומגישים עם פתי בר ואבקת סוכר מפוזרת מעל.
קוקטייל סופלה אלכוהולי
מרכיבים:
0.5 קילו גלידה ריבת חלב
½ בקבוק פינה קולדה WENNEKER
½ בקבוק MOZART
סירופ אייריש קרים
ביסקוטים
קוקוס
שוקולד מריר
שמנת 38%
שוקולד לבן
שוקולד מריר
אופן ההכנה:
שמים קרח ב- ½ מכלי הקיבול של הבלנדר.
מוסיפים את הגלידה, הסירופ בטעם אייריש קרים, ה- WENNEKER וה- MOZART.
מפעילים את הבלנדר עד לקבלת מרקם של ברד.
להכנת רוטב השוקולד:
מרתיחים שמנת 38%.
לאחר הרתיחה מוסיפים 2 חפיסות שוקולד מריר ושוקולד לבן.
מערבבים היטב עד קבלת מרקם שוקולדי סמיך.
הצעת הגשה:
יוצקים לכוס מגישים עם ביסקוטים בתוספת רוטב השוקולד החם וקוקוס
זיו מנור – מנחה ערבי תרבות על עולם היין הקסום ותרבות השתייה אצלכם בסלון. 052-2457843 www.zivmanor.co.il