קינוחי קוקטייל

קוקטייל טריקולד מקורימרכיבים:1 מילקי 0.5 קילו גלידה שוקולד בלגי1/2 בקבוק MOZART 1/2 בבקבוק של AMARULAפתי בר בטעם שוקולדאבקת סוכראופן ההכנה:שמים קרח ב- ½ מכלי הקיבול של הבלנדר.מוסיפים את כל המרכיבים, ומפעילים את הבלנדר עד לקבלת מרקם של ברד.הצעת הגשה:יוצקים לכוס יפה ומגישים עם פתי בר ואבקת סוכר מפוזרת מעל.קוקטייל סופלה אלכוהולי מרכיבים:0.5 קילו גלידה ריבת חלב½ בקבוק פינה קולדה WENNEKER½ בקבוק MOZART סירופ אייריש קריםביסקוטיםקוקוסשוקולד מרירשמנת 38%שוקולד לבןשוקולד מריראופן ההכנה:שמים קרח ב- ½ מכלי הקיבול של הבלנדר.מוסיפים את הגלידה, הסירופ בטעם אייריש קרים, ה- WENNEKER וה- MOZART.מפעילים את הבלנדר עד לקבלת מרקם של ברד.להכנת רוטב השוקולד:מרתיחים שמנת 38%.לאחר הרתיחה מוסיפים 2 חפיסות שוקולד מריר ושוקולד לבן.מערבבים היטב עד קבלת מרקם שוקולדי סמיך.הצעת הגשה: יוצקים לכוס מגישים עם ביסקוטים בתוספת רוטב השוקולד החם וקוקוס זיו מנור – מנחה ערבי תרבות על עולם היין הקסום ותרבות השתייה אצלכם בסלון. 052-2457843 www.zivmanor.co.il

קוקטייל טריקולד מקורי
מרכיבים:

1 מילקי
0.5 קילו גלידה שוקולד בלגי
1/2 בקבוק MOZART
1/2 בבקבוק של AMARULA
פתי בר בטעם שוקולד
אבקת סוכר

אופן ההכנה:
שמים קרח ב- ½ מכלי הקיבול של הבלנדר.
מוסיפים את כל המרכיבים, ומפעילים את הבלנדר עד לקבלת מרקם של ברד.

הצעת הגשה:
יוצקים לכוס יפה ומגישים עם פתי בר ואבקת סוכר מפוזרת מעל.

קוקטייל סופלה אלכוהולי
מרכיבים:
0.5 קילו גלידה ריבת חלב
½ בקבוק פינה קולדה WENNEKER
½ בקבוק MOZART
סירופ אייריש קרים
ביסקוטים
קוקוס
שוקולד מריר
שמנת 38%
שוקולד לבן
שוקולד מריר

אופן ההכנה:
שמים קרח ב- ½ מכלי הקיבול של הבלנדר.
מוסיפים את הגלידה, הסירופ בטעם אייריש קרים, ה- WENNEKER וה- MOZART.
מפעילים את הבלנדר עד לקבלת מרקם של ברד.

להכנת רוטב השוקולד:
מרתיחים שמנת 38%.
לאחר הרתיחה מוסיפים 2 חפיסות שוקולד מריר ושוקולד לבן.
מערבבים היטב עד קבלת מרקם שוקולדי סמיך.

הצעת הגשה:
יוצקים לכוס מגישים עם ביסקוטים בתוספת רוטב השוקולד החם וקוקוס

זיו מנור – מנחה ערבי תרבות על עולם היין הקסום ותרבות השתייה אצלכם בסלון. 052-2457843 www.zivmanor.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר