fbpx

קינוח דלעת וגבינת עיזים בלווי מאפה עלים וגלידת פרג

חומרים לבצק הפריך:600 גרם סוכר600 גרם חמאה900 גרם קמח2 ביציםאופן ההכנה:1. מערבבים את החומרים.2. מרדדים, ומצננים היטב.3. קורצים עיגולים, ואופים כ-10 דקות, בתנור שחומם מראש לחום בינוני.למקפא הפרג:4 חלמונים 2 ביצים שלמות55 גרם סוכר23 גרם פרג32 מ"ל חלב400 מל' שמנת מתוקהאופן ההכנה:1. בסיר כפול (בן מרי) מקציפים את הביצים והחלמונים.2. מחממים בסיר אחד את החלב והפרג, ומערבבים עד שהפרג נספג.נזהרים מרתיחה.3. מעבירים ביצים וחלמונים ומיקסר, ומקציפים כ-7 דקות.4. מוסיפים את הפרג והחלב.5. בנפרד, מקציפים שמנת וסוכר, ומעבירים לתוך הביצים.6. מעבירים לצלוחיות ומקפיאים.לדלעת:1/2 קילו דלעתסירופ סוכרחופן פיסטוקיםמקל קינמוןכפית תמצית וניל2-3 כוכבי אניסגליל גבינת פרומעז, חתוכה לעיגולים בעובי סנטימטר.אופן ההכנה:1.מבשלים את הדלעת בסירופ סוכר, תמצית וניל, מקל קינמון וכוכבי אניס. עד שהדלעת מתרככת.2. מסננים, ושומרים את הסירופ.3.מעבירים את הסיופ לסיר אחר, ומבשלים את הפיסטוקים כ-10 דקות.4.להרכבת המנה: על אחת מתחתיות הבצק, משטיחים כף של דלעת. מעל הדלעת מניחים עיגול גבינה, ומעל כמה פיסטוקים עם מעט רוטב. מגישים חם, עם מקפא הפרג בצד.מסעדת MESSA, רח' הארבעה 19, המגדל התיכון, ת"א, טל. 03-6856859
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים לבצק הפריך:
600 גרם סוכר
600 גרם חמאה
900 גרם קמח
2 ביצים

אופן ההכנה:
1. מערבבים את החומרים.
2. מרדדים, ומצננים היטב.
3. קורצים עיגולים, ואופים כ-10 דקות, בתנור שחומם מראש לחום בינוני.

למקפא הפרג:
4 חלמונים
2 ביצים שלמות
55 גרם סוכר
23 גרם פרג
32 מ"ל חלב
400 מל' שמנת מתוקה

אופן ההכנה:
1. בסיר כפול (בן מרי) מקציפים את הביצים והחלמונים.
2. מחממים בסיר אחד את החלב והפרג, ומערבבים עד שהפרג נספג.נזהרים מרתיחה.
3. מעבירים ביצים וחלמונים ומיקסר, ומקציפים כ-7 דקות.
4. מוסיפים את הפרג והחלב.
5. בנפרד, מקציפים שמנת וסוכר, ומעבירים לתוך הביצים.
6. מעבירים לצלוחיות ומקפיאים.

לדלעת:
1/2 קילו דלעת
סירופ סוכר
חופן פיסטוקים
מקל קינמון
כפית תמצית וניל
2-3 כוכבי אניס
גליל גבינת פרומעז, חתוכה לעיגולים בעובי סנטימטר.

אופן ההכנה:
1.מבשלים את הדלעת בסירופ סוכר, תמצית וניל, מקל קינמון וכוכבי אניס. עד שהדלעת מתרככת.
2. מסננים, ושומרים את הסירופ.
3.מעבירים את הסיופ לסיר אחר, ומבשלים את הפיסטוקים כ-10 דקות.
4.להרכבת המנה: על אחת מתחתיות הבצק, משטיחים כף של דלעת. מעל הדלעת מניחים עיגול גבינה, ומעל כמה פיסטוקים עם מעט רוטב. מגישים חם, עם מקפא הפרג בצד.



מסעדת MESSA, רח' הארבעה 19, המגדל התיכון, ת"א, טל. 03-6856859


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר