קינוח זוגי של אפרסק וג'ינג'ר

זמן הכנה 15 דקות, זמן בישול 8 דקות.מצרכים:4 אפרסקים בשלים חצויים לשניים ומגולענים2 כוסות פטל / אוכמניות / תותים1 כף סוכר1 וחצי כפיות תמצית וניל טהור של מקורמיק3 כפות חמאה מומסת2 כפות סוכר חום1 כף מיץ תפוזים1 כפית ג'ינג'ר טחוןאופן ההכנה:מערבבים בקערה קטנה את הפטל או אוכמניות או תותים, הסוכר וכפית אחת מתמצית הווניל הטהור של מקורמיק.מערבבים בקערה גדולה חמאה, סוכר חום, מיץ תפוזים, ג'ינג'ר וחצי כפית תמצית וניל. מוסיפים את חצאי האפרסק לתערובת ומצפים אותם עד לכיסוי מושלם.מכסים תבנית אפייה בנייר אלומיניום עבה לאפייה איטית ומחממים תנור לחום בינוני. מסדרים את האפרסקים בתבנית כאשר החלק החתוך פונה כלפי מטה.מכסים את האפרסקים בשכבה נוספת של נייר אלומיניום ואופים במשך 6-8 דקות או עד שהאפרסקים חומים בקצוות. יש להפוך את האפרסקים פעם אחת במהלך האפייה.להגשה: מניחים שני חצאי אפרסק בצלחת הגשה ומפזרים את תערובת הפטל או אוכמניות או תותים.מומלץ להגיש מייד עם תום ההכנה.

זמן הכנה 15 דקות, זמן בישול 8 דקות.

מצרכים:
4 אפרסקים בשלים חצויים לשניים ומגולענים
2 כוסות פטל / אוכמניות / תותים
1 כף סוכר
1 וחצי כפיות תמצית וניל טהור של מקורמיק
3 כפות חמאה מומסת
2 כפות סוכר חום
1 כף מיץ תפוזים
1 כפית ג'ינג'ר טחון

אופן ההכנה:
מערבבים בקערה קטנה את הפטל או אוכמניות או תותים, הסוכר וכפית אחת מתמצית הווניל הטהור של מקורמיק.
מערבבים בקערה גדולה חמאה, סוכר חום, מיץ תפוזים, ג'ינג'ר וחצי כפית תמצית וניל.
מוסיפים את חצאי האפרסק לתערובת ומצפים אותם עד לכיסוי מושלם.
מכסים תבנית אפייה בנייר אלומיניום עבה לאפייה איטית ומחממים תנור לחום בינוני.
מסדרים את האפרסקים בתבנית כאשר החלק החתוך פונה כלפי מטה.
מכסים את האפרסקים בשכבה נוספת של נייר אלומיניום ואופים במשך 6-8 דקות או עד שהאפרסקים חומים בקצוות.
יש להפוך את האפרסקים פעם אחת במהלך האפייה.

להגשה:
מניחים שני חצאי אפרסק בצלחת הגשה ומפזרים את תערובת הפטל או אוכמניות או תותים.
מומלץ להגיש מייד עם תום ההכנה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר